Hög trivselfaktor i PS Providers nya lokaler

Hög trivselfaktor i PS Providers nya lokaler

PS Provider hjälper sina kunder att automatisera och effektivisera sina administrativa processer. Företaget är en av de ledande nordiska leverantörerna av så kallade digitala medarbetare eller Robot Process Automation. När PS Provider flyttade till ett större kontor i centrala Halmstad ville man skapa en attraktiv arbetsmiljö som lockar medarbetare.

Lösning
Kontoret är inrett med eleganta, moderna förvaringsmöbler och ergonomiska höj- och sänkbara bord från serien Modulus. Aktiva stolar som aktiverar och stärker kroppen finns som ett alternativ till de vanliga kontorsstolarna. AJ Produkter har också levererat loungemöbler där medarbetarna kan ta en paus från arbetet.

Resultat
Inredningen är en snygg kombination av svart, vitt, orange och grått med flera dekorativa detaljer. Möblerna uppmuntrar till umgänge och gör det enkelt för medarbetarna att variera sin arbetsställning under dagen, vilket är bra för både hälsa och produktivitet. Det höj- och sänkbara konferensbordet tjänar också som pingisbord och loungemöblerna används flitigt under arbetspauser.

– Vi ville ha en modern, funktionell och trevlig miljö och en arbetsplats som tilltalar unga och kunniga i branschen, då konkurrensen om medarbetare är stor, säger Pär Hedin, partner på PS Provider där man är mycket nöjda med resultatet.

Bli först med att få våra erbjudanden och reportage!

Vill du ta del av unika möjligheter, information om nya produkter och reportage om hur du kan göra din arbetsplats lite bättre? Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev och bli först med att få våra bästa erbjudanden!
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.