Professionell inredningshjälp för kontor, skolor och lager

Behöver du inspiration, goda råd eller praktisk hjälp med ett inredningsprojekt på kontoret, skolan eller lagret? Oavsett vad det gäller är det många beslut som ska fattas och många avväganden som ska göras. Genom vår projektförsäljning får du tillgång till ett dedikerat team av experter som hjälper dig att se möjligheterna och gör allt för att du ska få en optimal lösning utifrån dina behov. Helt kostnadsfritt. Låter det bra? Ring oss och berätta vad du vill uppnå, så är lösningen ett steg närmare.

Både små och stora projekt
Att inreda en arbetsplats är ett stort ansvar. Då är det skönt att ha vårt team av inredare, projektledare, logistiker, produktexperter och montörer att luta sig emot. Vi stöttar dig från planeringsstadiet tills det är dags att flytta in – och det oavsett om det gäller en enskild arbetsyta på kontoret/skolan eller en helhetslösning för ditt lager. Inget är för smått eller för stort när du vänder dig till oss.
Steg för steg till lösningen
Samarbetet inleds med att vi besöker dig på plats och följs av en grundlig analys av behov, önskemål och förutsättningar. Hur många skrivbord, elevbänkar eller pallställ får rum utan att det känns trångt? Hur gör vi med ljudnivån? Hur får vi fram rätt känsla? Frågorna är många – och svaren visar vi i form av ett inredningsförslag i 3D-miljö som tydligt illustrerar hur lokalens ytor kan utnyttjas maximalt.
Vi tar ett helhetsansvar
Många tänker här och nu när de inreder. Vi tar även in framtida förändringar i planerna så att inredningen blir hållbar över tid. Därutöver är vi duktiga på färg och form, liksom på viktiga saker som säkerhet och ergonomi. Dessutom ansvarar vi gärna för helheten, inklusive montaget på plats hos dig. Fler fördelar med att ta vår hjälp? Att du får mer tid över till det viktigaste: ditt eget jobb!

För mer information om hur vi kan hjälpa dig, ring:035-180 000

Kontakta våra specialister direkt

Bygghandlingsgruppen
Projektsäljare Sverige
ALEXANDER BRAUNSTEIN
Offentliga miljöer
Projektsäljare Norrland
ANDERS SKOGLUND
Inredningslösningar
Inredningssupport Halmstad
ANETTE EKLUND

Vill du ha hjälp med ett inredningsprojekt?

Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig. Vi besvarar din förfrågan inom 48 timmar (vardagar). Du kan även ringa oss på 035-180 000 om du vill ha ett svar direkt. Du når oss måndag–fredag 07.30 till 17.00.
Typ av organisation
Beskriv ditt ärendeBilaga
Genom att klicka på skicka så bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn.

Egna fabriker skapar möjligheter
Vi tillverkar en stor del av sortimentet i egen regi. Våra två europeiska fabriker producerar allt från kontorsmöbler till verktygsskåp och hyllställ. För att utbudet alltid ska vara i takt med tiden, har produktutvecklingen högsta prioritet. Nya möbler och produkter tas ständigt fram i ett nära samarbete mellan vår designavdelning, fabrikerna och produktansvariga inom företaget. Att ha egna produktionsresurser ger många fördelar. Genom att vi styr hela kedjan från design till färdig produkt, vet vi att våra kunder får rätt kvalitet. Dessutom har vi full koll på hållbarhetsarbetet gällande såväl miljö- som hälso- och säkerhetsfrågor. Ett annat plus är möjligheten att kunna skräddarsy vissa produkter efter kundernas önskemål.
Vi gör din arbetsplats lite bättre
AJ Produkter har med framgång förbättrat arbetsplatser i mer än 40 år. Idag erbjuder vi drygt 15 000 produkter för kontor, skola, lager och industri - och genomtänkta inredningslösningar som gör det lite roligare att gå till jobbet. Vårt koncept är detsamma idag som vid starten 1975: att vara en ledande helhetsleverantör av förstklassiga produkter till arbetsplatsen. Därför ger vi dig tusentals produkter till rätt pris att välja mellan och möjligheten att få dem levererade till din dörr, precis när du behöver dem. Och därför är hela sortimentet lätt åtkomligt via vår inspirerande katalog, vår e-handel som är öppen dygnet runt och/eller ett samtal till någon av våra säljare. Det ska vara lätt få en bättre arbetsmiljö!