Sköna möbler för jobb, möten och pauser

Sätter du likhetstecken mellan loungemöbler och opersonliga väntrum som du helst lämnar fortare än kvickt? I så fall hoppas vi kunna ändra din uppfattning och öka din uppskattning av den här typen av möbler. För i våra ögon kan de användas i många sammanhang och vara skillnaden mellan tristess och trivsel överallt på kontoret. Med sin komfort och sina inbjudande färger och former kan de faktiskt ge hela arbetsmiljön ett lyft.   

 

En bra lösning när du vill byta fokus
Att byta utblick för en stund är ett bra sätt att komma på andra tankar. Att bokstavligen se saker och ting från ett annat perspektiv ger ofta upphov till oväntade lösningar. DET är en av fördelarna med att lämna skrivbordet emellanåt och ta med arbetet någon annanstans. För alla behöver vi variation för att må bra och för de stunderna passar loungemöbler utmärkt – nästan oavsett vad som står på schemat. 
 

Passar till det mesta och överallt
Loungemöbler är möbler som får dig att må bra. Och som tur är passar de i alla sammanhang. Du kan jobba i dem, ha små och stora möten, ta en fika och umgås med kollegorna eller luta dig tillbaka och koppla av på egen hand. Dessutom kan de placeras överallt: i receptionen och bredare korridorer, som en del av lunchrummet, som besöksstol i enskilda rum eller sittgrupp på en större avdelning. Därutöver är loungemöbler perfekta för att lätta upp och skapa naturliga mötesplatser i öppna kontorslandskap.

 

Mixa och matcha som du vill
Vad finns det då att välja mellan? I vårt sortiment hittar du sittpuffar, fåtöljer och soffor i flera olika modeller, former, färger och material – möbler som du kan mixa och matcha helt efter egen smak för att skapa en estetisk accent på kontoret. När du behöver vila eller känner för en powernap, finns även en 

dagbädd att tillgå. Den senare gör sig bäst på en undanskymd plats, gärna med möjlighet till mörkläggning.

 

Ta vara på dagens möjligheter
Med en bra trådlös uppkoppling är du fri att arbeta var som helst på kontoret. Den möjligheten bör du använda dig av, för det innebär att du kan ta med din laptop till en bekväm fåtölj och sitta där och jobba ibland. Det innebär också att du och dina kollegor kan ha ett möte i en soffgrupp likväl som runt konferensbordet – allt för att kunna tänka fritt och locka fram de mest kreativa idéerna. 

 

Möbler som får dig att må bra
Det är dags att släppa det invanda och utforska nya sätt att jobba. Andra typer av arbetsmöbler. Möbler som hjälper dig att tänka om och ladda om. Med färger och former som både gör dig glad och får dig att må bra på jobbet. Det är dags att upptäcka våra loungemöbler – och hur du kan använda dem till din fördel. Gör det!