Sparkcyklar & cykelkärror för snabba transporter

Arbetsplatser som täcker väldigt stora ytor, med långa korridorer och breda kulvertar, kan vara i behov av sparkcyklar för att ta sig fram. Flygplatser, fabriker eller sjukhus har ofta oerhört långa gångsträckor. Så om du dagligen rör dig mellan olika avdelningar och områden drar det rejält både på krafter och arbetstid. Investerar du i en sparkcykel kommer du tjäna in mycket tid och ha ork till fler arbetsuppgifter. Vi på AJ Produkter har både lättare sparkcyklar och robusta flakcyklar med lastflak, som du kan fylla med varor som behöver fraktas. Läs beskrivningarna här och se vilken som är bäst lämpad för just din arbetsplats.

Enkla sparkcyklar

Om du behöver röra dig i kulvertar, på flygplatser eller andra längre sträckor utan mycket packning är en enkel sparkcykel optimal. Våra cyklar påminner om kickbikes som är lätta att styra och manövrera: utrustade med handbroms, ringklocka och en praktisk paketkorg för lättare packning. Vi har både två- och trehjuliga sparkcyklar, där trehjulingen är en stabil konstruktion med dubbla medar och punkteringsfria framhjul. Både två- och trehjulingarna är försedda med halkskydd på fotsteget, så sparkcyklarna håller riktigt hög säkerhet när du kickar dig fram genom korridorerna.

Större sparkcyklar med flak

Ibland är både snabbhet, stabilitet och lastningsförmåga lika viktiga komponenter att tänka på. På sparkcyklar med behändiga flak kan du frakta halvstora gods och paket utan att tumma på säkerhetsaspekterna. Internposten kanske behöver leverera ett brådskande bud direkt till berörd avdelning. Då är en sparkcykel det perfekta transportmedlet, som snabbt ser till att paket hamnar i rätta händer. AJ Produkter erbjuder flakcyklar i flera olika utföranden. Med extra verktygspanel, fotbroms på bakhjulet, lastsarg och belastningskapacitet på drygt hundra kilo. Alla våra sparkcyklar utrustade med flak är smidiga och har liten svängradie, vilket gör dem lätta att hantera även i lite mindre utrymmen där andra kollegor vistas.