Backhyllor - smart förvaring i backar

Inspiration & inredningstips på jobbet

Vill du göra jobbet lite bättre?:

Läs våra artiklar

Smart förvaring med backhyllor

Med skåp, ställ och hyllor från AJ Produkter får du en smart förvaring i backar. Vi har ett stort utbud av backhyllor i olika storlekar för alla prisbilder. Med dessa lagerbackshyllor kan du kombinera förvaring av både stora och små produkter. Skruvar, muttrar och spik behöver hållas i olika småfack, sorterade efter mått och modell. Variera gärna backskåp med större hyllor ur vårt sortiment, så kan du även lagerhålla större maskindelar eller verktyg.

Smådelshyllor och lådor

Behöver du ordning och reda på arbetsplatsen har AJ Produkter flexibla hyllor med många förvaringslösningar som löser problemen. En hylla med flyttbara plan och många plastbackar är perfekt för lager, verkstäder eller industrimiljöer. Våra smådelshyllor finns i utföranden med upp till 100 stycken backar och plastlådor. Märk hyllor och lådor med etiketter, så du snabbt hittar det du söker. Genom den öppna förvaringen har du alltid snabb åtkomst till innehållet i plastlådorna. Utöver golvstående hyllmöbler har AJ Produkter även backställ på hjul, som du smidigt kan transportera runt på arbetsplatsen. En mobil lösning som inte gör avkall på förvaringsmöjligheterna. Köper du även till ett väggställ kan du skräddarsy den ultimata förvaringsenheten, med plats för både stort och smått.

Kompletta hyllor med större backar

Behöver du lagerhålla större maskindelar, industriprodukter eller verktyg har AJ Produkter rejäla hyllor i olika utföranden. Kombinationen av både lagerhylla och förvaringsback kan vara en optimal lösning, då du får en stryktålig magasinshylla som klarar tung hantering. Vår smarta kombinationshylla är UV-stabil, tål flera kemikalier och är livsmedelsgodkänd. Eller investera i en stapelmöbel som är ett komplett lagerhyllsystem. Med hyllor i kraftigt stål inkluderar köpet 20 stycken stora plastbackar, med lock och lås. De genomskinliga plastlådorna har även avtagbara hjul, om du vill växla mellan fast och rörlig förvaring. Perfekt lagerlösning i de flesta arbetsmiljöer och lysande som kombination till mindre lagerhyllor.