Däckställ & däckhyllor

Inspiration & inredningstips på jobbet

Vill du göra jobbet lite bättre?:

Läs våra artiklar

Däckförvaring för att spara plats

Med effektiva däckställ får du smarta alternativ att förvara däck och spara plats i verkstäder och garage. AJ Produkter har däckställ och däckställage för förvaring av sommardäck och vinterdäck, så du får en bra överblick bland ditt däcksortiment och samtidigt lätt åtkomst. Många större verkstäder och bilreparatörer hanterar däck och byten på daglig basis, men även det privata garaget kan behöva smart däckförvaring. Utöver våra däckhyllor så finner du även verkstadsinredning, verktygsskåp och lagerhyllor.

Stabila grundsektioner

Våra grundsektioner till däckställ både effektiviserar och maximerar lagringskapaciteten på din arbetsplats. Däckställen i galvaniserad plåt levereras i utföranden från två till fyra plan och är med sina höga belastningskapaciteter oerhört tacksamma i alla fordons- och reparationsmiljöer. Grundsektionen är däckställets bas, där varje sektion rymmer cirka 15 däck och har en belastningskapacitet på drygt 350 kilo per plan. Däckhyllorna är flexibla och du kan enkelt bredda grunden med valfritt antal påbyggnadssektioner.

Addera påbyggnadssektion

AJ Produkters grundsektioner för däckförvaring kan utan problem kompletteras med påbyggnadssektioner, så du skapar ett skräddarsytt förvaringsutrymme för bildäck. Haka fast påbyggnadens ena bärbalkände i föregående hyllsektion och bygg vidare efter önskad bredd. Genom denna montering för däcksektioner sparar du plats och minimerar antalet gavelstolpar på golvet. Däckställens påbyggnadssektioner till förvaring är tillverkade i samma material som grundsektionen, med samma slitstyrka och stora belastningskapacitet.

Komplettera med bärbalk och gavel

Lösa bärbalkar kan både användas som komplement till befintliga däckställ, eller skapa ett nytt ställ tillsammans med gavlar. Det ger dig möjlighet att ytterligare skräddarsy ett däckförvaringsutrymme i garaget helt efter egna önskemål. Med en lätthanterlig däckkärra, lastvagn eller mobil arbetsbänk kan du dessutom smidigt transportera bildäck mellan förvaringssektionerna.