Skrivbordslampor för alla arbetsplatser

En bra skrivbordslampa på din arbetsplats är A och O för en god arbetsmiljö så på AJ Produkter har vi ett brett sortiment av lampor så du kan hitta en modell som passar dina behov. Vare sig du vill ha en klassisk arbetslampa med ledad arm och vridbart huvud eller en kontorslampa med trådlös QI-laddning så har vi olika alternativ du kan välja mellan.

Att välja rätt skrivbordslampa

Du kan delvis bota trötthet med rätt belysning. Så här är några faktorer att tänka på när du väljer en skrivbordslampa – så du väljer rätt:

  • Belysningsbehov: Vilken typ av arbete utför du vid skrivbordet? Behöver du starkt och fokuserat ljus för detaljerat arbete eller en lampa som kompletterar arbete vid en redan ljus skärm?

  • Justering: En flexibel skrivbordslampa med möjlighet att justera både höjd och riktning är att föredra för att kunna anpassa belysningen efter dina behov.

  • Inställningsmöjligheter: Om du vill ha möjligheten att reglera ljuset har vi lampor som är dimbara men som också kan justeras mellan kallt och varmt ljus beroende vad som passar ditt arbete just för stunden.

  • Design: En lampa är både form och funktion och ett sätt att sätta egen prägel på kontoret rent designmässigt. Så passa på att addera personlig touch med din bordslampa – vare sig du vill ha en klassisk svart skrivbordslampa eller en modern modell med touch-kontroll.

Tips! Placera lampan rätt. Se till att placera din skrivbordslampa till vänster om dig om du är högerhänt och till höger om dig om du är vänsterhänt. På så sätt undviker du skuggor över din arbetsyta.

Smart skrivbordsbelysning

Tiden förs framåt av teknologin och skrivbordslampor är inget undantag. Idag finns flera alternativ där du enkelt laddar din mobil eller surfplatta genom USB-port med dockningsstation på lampans fot eller genom trådlös QI-laddning.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med skrivbord är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

En bra skrivbordslampa kräver ett bra skrivbord så låt oss guida dig till rätt skrivbord för just dig och din arbetsplats! Att ha god belysning är ett steg till en bra arbetsdag men glöm inte andra viktiga faktorer som ljudabsorbenter för en bättre ljudmiljö, ergonomiska tillbehör så du inte sliter på kroppen i onödan och effektiv förvaring.

Vanliga frågor angående kategori Skrivbordslampor - 7 års garanti

Vad är en skrivbordslampa?

En skrivbordslampa är en typ av belysning som är utformad för att placeras på ett skrivbord eller arbetsbord för att ge extra ljus när du exempelvis arbetar, läser eller studerar.

Hur mycket ljus behöver en skrivbordslampa ge?

Mängden ljus som behövs beror på individuella preferenser och användningsområden. Vi har skrivbordslampor med lumen mellan 30 och 800.

Vad betyder lumen?

Lumen (Lm) anger hur starkt en lampa lyser. Ju fler lumen en ljuskälla har, desto starkare är dess ljus.

Vad är fördelarna med en LED-skrivbordslampa?

LED-skrivbordslampor är energieffektiva, har lång livslängd och erbjuder justerbar ljusstyrka och färgtemperatur. LED-lampor är dessutom mer miljövänliga och innehåller inga skadliga ämnen, som kvicksilver och bly.