Komplett kontor med utsikt över Karlskrona

Komplett kontor med utsikt över Karlskrona
I centrala Karlskrona ligger Maingate Enterprise Solutions. Företaget har verksamhet i tre svenska städer samt i England. Det var när Karlskrona-kontoret skulle flytta till nya lokaler som man tog kontakt med AJ Produkter för hjälp med inredning och montering av kontorsmöbler till de nya våningarna.

På de två översta våningarna i det nybyggda sexvåningshuset i Karlskrona huserar Maingate Enterprise Solutions. Företaget arbetar med informationssystem som levereras främst till tillverkande industri och energibranschen. Förutom verksamheten i Karlskrona har man har även kontor i Stockholm, Malmö och London. I början av 2015 avyttrade man ett av sina affärsområden och flyttade samtidigt till nya lokaler i centrala Karlskrona. Kontoret är beläget högt med vacker utsikt över havet och stadens taknockar och har ett stort ljusinsläpp. Den ljusa känslan ville man ta vara på inne i lokalerna, som har inretts med ljusa och moderna material.

Inredning från grunden

I de nya lokalerna på 200 kvadratmeter samsas fyra medarbetare. Här har AJ Produkter inrett entré, tre kontor, två konferenslokaler och en fikahörna. Då inga möbler togs med till det nya kontoret startade man från noll och inredde helt nytt.
– Vi hade varit i kontakt med AJ Produkter redan när vi köpt nya möbler till våra tidigare lokaler. När det nu var dags att inreda på nytt kontaktade vi AJ igen, säger Patrik Björkman, VD på Maingate Enterprise Solutions.
Förutom att lokalerna skulle ha en ljus och modern känsla, hade man vissa krav på vad de nya kontorsmöblerna skulle uppfylla. Höj- och sänkbara skrivbord var en självklarhet, precis som bra, rejäla kontorsstolar och konferensstolar. Utöver detta inreddes lokalerna även med funktionella förvaringsmöbler.

Funktionsdugligt kontor

– Helheten är bra och kontoret är väldigt funktionsdugligt, säger Patrik och tillägger att alla på kontoret är nöjda.
Kort efter att de nya lokalerna var inredda var det dags att komplettera med ytterligare möbler. Nya medarbetare tillkommer och med det uppkom behov av mer förvaring, något man återigen valt att beställa från AJ Produkter.
Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.