Hopfällbara bord - Smidiga och flexibla

Barn med olika aktivitetsprylar

Allt för att öka aktiviteten i klassrummet.

Handla här

Fällbord för lunchrum och konferens

Vare sig du tar en lunchpaus, pratar med kollegor över en kopp kaffe på kontoret är bra lunchrumsmöbler viktigt. Ett alternativ när det kommer till dessa möbler är fällbord. På AJ Produkter kan du välja bord ur ett stort sortiment, från klassiskt hopfällbart bord och både fällbart och vikbart bord. Välj mellan en mängd olika material, storlekar, färger och stativ för ett som passar ditt behov. Matcha med lika praktiska klappstolar för en enhetlig och väldigt smidig möblering. Nedan hittar du mer information om några av våra bord och deras fördelar!

Bord med plastskiva

Våra bord med plastskiva är mycket slittåliga, lätta att hantera och passar både för inom- och utomhusbruk. Plasten är av en reptålig HD-polyeten som är både smutsavstötande och UV-tålig. Alla AJs bord med plastskiva har ett stadigt, fällbart stativ i stål i en nätt konstruktion vilket gör att bordet har en låg egenvikt. Det gör att du får ett flexibelt bord som du snabbt och enkelt kan både transportera och möblera om med.

Olika sorters stativ

Bord med fällbart stativ ger dig fördelen av att snabbt kunna möblera men också enkelt transportera och förvara. Det spelar ingen roll vilket stativ ditt bord har – vi har en möbeltransportör som passar. Beroende på vad bordet ska användas till är vissa stativ mer lämpliga, så vårt sortiment är utvalt efter att matcha olika sorters miljöer. För en mässa är ett fällbart bord med stativ för justerbar höjd praktiskt, medan ett fällbart barbord passar vid fest. Alla våra stativ är av hög kvalitet och konstruerade för att snabbt och smidigt kunna fällas ut och ihop.

Konferensbord

Vid konferens är stabila bord med en bra yta att exempelvis lägga en laptop på för att kunna föra anteckningar. Våra konferensbord har en rejäl konstruktion med möjligheten att välja mellan tre olika stativ; alulack, krom eller svart. Stativets utformning gör att det finns gott om utrymme för benen. Bordet är utrustat med en tjock skiva i antingen vitt-, svart-, bok- eller björklaminat med tåligt ytskikt. Ett fällbord är praktiskt även som ett extrabord och avställningsyta. Vid en mässa är det utmärkt att ställa broschyrställ på, och du skapar lätt känslan av ett eget bås med en golvskärm mellan två bord. Läs mer om alla våra fällbord genom att klicka på varje bords specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!