Vägghängda bord som sparar utrymme

Om behovet för ett bord finns, men kanske inte utrymmet kan ett vägghängt bord vara den perfekta lösningen. AJ Produkters väggmonterade bord är fällbara och praktiska – samtidigt som de är stryktåliga och lättskötta. En förskola full av busande småbarn ställer en hög kravbild på möbler och inredning. Sittmöbler ska både vara praktiska och säkra, men samtidigt tåla både omild och intensiv behandling under längre perioder. Våra väggbord är tillverkade i miljövänligt linoleum och är enkla att fälla ner och upp. Här är ett par bord ur vårt sortiment.

Väggmonterat bord Lucas

Ett väggmonterat bord med bänkar är en lysande lösning på en förskola, ett kontor eller offentliga sällskapsrum där plats är en bristvara. AJ Produkters smarta väggbord Lucas fäller du snabbt ned och skapar en komplett sittplats på ett ögonblick. Och när det inte används fäller du lika enkelt upp det igen, så ytan kan användas till annat. Lucas är utrustat med gasfjädrar, vilket underlättar vid hopfällning av hängbordet. Ytskiktet på bord och bänkar är i snyggt björkkryssfaner: dessutom är Lucas miljöklassad som svanenmärkt. Ett miljövänligt, hållbart och stilrent vägghängbord som kan användas på många raster eller fikapauser.

Eldrivet arbetsbord

AJ Produkters eldrivna arbetsbord är ergonomiskt och sparar plats, vilket gör det lämpligt för de flesta arbets- och fritidsmiljöer. Elbordet fungerar utmärkt som terminalbord i korridorer, lagerutrymmen eller receptioner där ett vanligt bord kanske inte får plats. Arbetsbordet drivs med elmotor, vilket ger en jämn höjdjustering och ergonomisk arbetsställning. Konstruktionen är mycket robust, med underredet tillverkat i stål, som tål belastning upp till 50 kilo.