Skapa mysigt skötrum med AJ Produkter

Spädbarn och bebisar behöver byta sina blöjor ofta, så varje arbetsplats och offentlig lokal behöver ha ett funktionellt skötrum. AJ Produkter har ett brett sortiment av produkter till bebisrum, med skötbord som gör underlättar barnskötseln. Välj mellan höj- och sänkbara skötbord, fasta eller vägghängda samt korgar för att förvara blöjor med mera. Här hittar du ett urval av våra produkter till skötrum.

Stabila skötbord som hjälper barnskötseln

AJ Produkters skötbord finns i en mängd olika utföranden, som gör det enkelt att välja precis det som din arbetsplats behöver. Skötmöblerna har samtliga bekväma madrasser och höga bordskanter, så barnet ligger mjukt och tryggt under blöjbyte eller tvättning. Borden kommer i flera varianter, med olika tillbehör. De höj- och sänkbara barnborden regleras enkelt med en handkontroll. Välj med eller utan tvättdel eller med korgar under madrassen, som utmärkt förvaringsutrymme. Skötborden är praktiska och lämpar sig lika väl internt på personaltoaletter som kaféer, restauranger eller liknande offentliga lokaler. Med en pedalhink kan du dessutom samla ihop blöjor för att senare slänga.

Bordstege underlättar arbetet

På en förskola är barnskötsel en del av arbetsdagen, där behövs ofta flera skötbord. För att underlätta för både barn och vuxna är den fristående skötbordstrappan en bra investering. AJ Produkters bordstrappor tillverkade av björk lämpar sig till de flesta tvätt- och bytesbord. Samtliga kanter och hörn på trappmöbeln är rundade och mjuka, för att undvika olyckor. Med en trappa plus räcke ges stöd åt de mindre barnen när de klättrar upp. Detta skapar i sin del en mer ergonomisk arbetsmiljö för de vuxna, som upprepar blöjbyten och tvättning ett antal gånger under varje arbetspass. Med våra skötbordsprodukter underlättas blöjbyten för både barn och vuxna!