Tryckluft

test

Rapport från verkligheten: Så lyfte vi Airshoppens nya lager.

Läs mer

Tryckluft och kompressorer

Större verkstäder och industrimiljöer har ofta höga krav på driftsäkerhet och behöver regelbundet använda kompressorer och tryckluftsverktyg under arbetsdagen. AJ Produkter har flera högkvalitativa kompressorer i sitt sortiment, samt ett antal nödvändiga tillbehör. Verkstadsprodukterna är lätthanterliga och finns i flera olika prisklasser. Med en uppsättning kompressorverktyg som komplement kan du enkelt täcka av de flesta användningsområden. Här är några produkter i vårt sortiment.

Kraftfulla kompressorer

AJ Produkters kompressorer finns i flera storlekar och samtliga är praktiskt utformade och mobila. De mindre är bra till små uppgifter i ett garage, som till exempel att blåsa rent på verkstadsgolvet eller luftpåfyllning. Ju större kompressor du väljer, desto starkare drift och större användningsområden. Våra stora kompressormaskiner lämpar sig för alla verkstäder och industrier med höga krav på både kapacitet och säkerhet. Tankvolymen på produkterna sträcker sig från sex liter ända upp till 90 liter. Köper du till ett par slangupprullare eller slangvindor för både luft och vatten blir det ännu enklare vid rengöring och att hålla en kontinuerligt god hygienfaktor.

Tryckluftsmunstycke och renblåsningspistoler

Våra renblåsningspistoler är ergonomiskt utformade och smidiga vid användning. Välj ett plastmunstycke med upphängningsögla, om väggförvaring är ett bra alternativ mellan användning. Eller om du vet att din arbetsplats har ett brett behov av tryckluftsarbeten: investera i ett praktiskt kit med flera produkter. Det täcker de flesta områdena. Det innehåller en lättarbetad färgspruta gör måleriarbetet både snabbare och mer effektivt, även i trånga utrymmen. Tvättsprutan och rengöringspistolen är utmärkta vid rengöring, luftpåfyllaren med manometer gör det enkelt att fylla på luft i däck och den medföljande spiralslangen med snabbkoppling är följsam och tar lite plats vid förvaring. Köp även till en förvaringsbox eller plastlåda, så kan du enkelt förvara och hålla ordning på dina olika munstycken och tryckluftslangar.