Stegar & Arbetsplattformar

Inspiration & inredningstips på jobbet

Vill du göra jobbet lite bättre?:

Läs våra artiklar

Stegar och arbetsplattformar till alla arbetsplatser

På arbetsplatser med stora förråd och magasinering på höjd är det viktigt med rätt stegar och arbetsplattformar för att kunna nå alla gods och produkter. AJ Produkter har såväl mobila trappsteg som stegar på ett par meter i sortimentet, i många utföranden och prisklasser, där du kan snabbt kan hitta den stege som du behöver. Våra stabila stegar och arbetsplattformar lämpar sig för arbete både inom- och utomhus. Här är några exempel från vårt sortiment.

Småtrappor för översta kontorshyllan

I ett större arkiv eller plats där många pärmar förvaras på höjd är en arbetstrappa det perfekta hjälpmedlet. Vår fantastiskt stadiga plattformsstege kan användas både inom- och utomhus. Genom en smart konstruktion har stegytorna genomsläpp för både smuts och snö. Trappan fälls enkelt ihop vid förflyttning eller magasinering. Plattformen har halkskydd och är certifierad enligt EN 131. Arbetstrappan finns i både enkelt och dubbelt utförande.

Lagerstegar för alla yrkesområden

Med en flyttbar lagerstege kommer du enkelt åt gods placerat högst upp i ett pallställ eller en lagerhylla. Våra kraftiga arbetsstegar för magasin och riktigt stora förrådslokaler finns i flera olika varianter. De räfflade stegpinnarna är utmärkta halkskydd vid användning. Välj arbetsstege med toppmonterade krokar, om du behöver hänga upp stegen på balkar eller skenor. En praktisk multistege kan införlivas i många arbetsmiljöer, som både fristående eller anliggande stege. Köp till ett par stödfötter, för att ge stegarna ännu bättre stöd och stabilitet.

Stabila arbetsplattformar

Med en plattform högst upp på stegen står du stadigt när du utför arbeten på högre höjder, då du behöver investera förrådet eller flytta på mindre gods bland hyllorna. Trappan är väldigt mobil och kan enkelt flyttas mellan hyllor i verkstäder, magasin eller inom bygghandelsindustrin. Ytan på arbetsplattformarna består av halksäker aluminiumdurk, som ytterligare stärker säkerheten vid användning. AJ Produkters arbetstrappor kan med fördel även användas på mindre ytor och områden.