Kick-steps till förråd och arkiv

Med en smidig och stabil kick-step från AJ Produkter får du ett smart och platsbesparande hjälpmedel på arbetsplatsen. Från kontorslandskap till förråd eller arkiv och verkstäder: på samtliga arbetsplatser kan smart förvaring på höjd vara nödvändig. Men eftersom du och dina kollegor är olika långa kan det vara svårt för alla att nå upp vid varje hylla eller förvaringsfack. Våra rullpallar på hjul är en pall som är enkel att flytta mellan rum och avdelningar. Den står dessutom stadigt vid stillastående användning, så det är en smart pall som löser många problem.

GS-godkänd metallpall

Vår stegpall i metall kan du enkelt förflytta med foten mellan rum, eftersom kick-stepen är utrustad med fjäderbelastade hjul. Detta gör att pallen glider lätt på alla underlag, till och med heltäckningsmattor. AJ Produkters kick-step har två steg belagda med räfflat gummi, som förhindrar att du halkar vid användning. Vår stålpall är klarar att belastas upp till 150 kilo och är dessutom GS-godkänd, så den håller riktigt hög standard.

Kick-step i plast.

Våra kick-steps kan även användas som pall att sitta på, om du letar pärmar eller andra kontorsprodukter närmare golvnivå. Möbeln är utrustad med tjock gummilist nertill, som skyddar från repor på väggar och andra kontorsmöbler. Denna tåliga pall tål hård och lång användning, utan att påverka varken funktion eller utseende. För arkiv eller förvaringsrum med riktigt rejäl takhöjd kan en trappstege vara ett utmärkt komplement. Våra stegar är stabila och lätta att hantera. Dessutom är lagerstegarna testade och godkända enligt höga kravnivåer som gör dem till trygga arbetsprodukter.