Värmefläktar och avfuktare

Om du exempelvis jobbar inom byggbranschen, och arbetsmiljön ofta består av byggarbetsplatser eller fuktiga lokaler, är det viktigt att ha både värmefläktar och avfuktare som hjälpmedel. Med AJ Produkters fläktar och byggvärmelampor får du snabbt upp värmen på arbetsplatsen till behagliga temperaturer. De mobila byggfläktarna kan du lätt flytta mellan rum och lokaler, allt efter att uppvärmning är avklarad. Vi har flera smidiga värmefläktar och avfuktare i vårt sortiment, har du svårt att välja det du behöver så kontakta gärna någon av våra säljare som hjälper dig att hitta rätt!

Effektiva värmefläktar

Våra robusta byggfläktar höjer snabbt värmen i kalla lokaler, lagerbyggnader och fuktiga garage. Fläktarna har både reglerbar termostat och två värmelägen, så du enkelt kan reglera effektläge efter önskad värmenivå. Genom det inbyggda överhettningsskyddet som stänger av fläkten vid för hög värme håller du en hög säkerhetsfaktor vid varje användningstillfälle. AJ Produkters värmefläktar för kalla utrymmen håller IP-klass 24 för våtutrymmen och har dessutom ett stryktåligt stålskal som är värmesäkert.

Portabel och snabbanvänd värmelampa

AJ Produkters byggvärmelampor lämpar sig utmärkt för olika yrkeskategorier. Från den enskilde hantverkaren till större verkstäder, industribyggnader eller liknande arbetsmiljöer, där det är svårt att snabbt få upp temperaturen. Vår eldrivna infravärmare är portabel och kan enkelt flyttas runt till där den behövs som bäst för stunden. Jämfört med en gasoldriven värmelampa har vår eldrivna värmelampa mycket lägre driftskostnader. I mörka trånga utrymmen kan det både vara svårt att få upp värmen och skaffa sig en bra översikt av arbetsområdet. Med ett par smidiga ficklampor eller strålkastare från vårt sortiment löser du enkelt det problemet.