Bandningsverktyg till inslagning

Bandning med stål- eller plastband är väldigt användbart för pallbandning och buntning av varor, men till det behövs rätt bandningsverktyg. AJ Produkter har ett brett sortiment av packningsprodukter för inslagning och bandning av pallar, som gör arbetsprocessen snabb och effektiv. Hantering av paket på lager, magasin och förråd kan vara en stor del i det dagliga arbetet. Då är det ännu viktigare att arbeta effektivt och säkra transporten med ordentlig pallbandning. Våra verktyg för bandning kan användas på en mängd olika paket och försändelser. Välj bandningsprodukt efter dina önskemål, beroende på hur behovet ser ut på din arbetsplats.

Hel- och halvautomatiska bandningsmaskiner

AJ Produkters automatiserade bandningsmaskiner håller hög standard och är mycket användarvänliga. Maskinen kan styras på tre olika sätt: antingen via fotocell i bordet, med tryckknapp eller med fotpedal. Vårt helautomatiska bandningsverktyg klarar upp till 27 bandningar per minut. De fyra länkhjulen gör även maskinen väldigt mobil och lätt att flytta mellan olika avdelningar vid behov. Den halvautomatiska bandningsmaskinen är lika användarvänlig och har ett lågt underhållsbehov. Du för först pallbandet runt paketet, sedan tar maskinen över genom att strama åt och försegla. Vi har även bandningsverktyg som du arbetar med helt för hand. Du kan enkelt banda och försegla med hjälp av handkraft. Dessa verktyg lämpar sig bäst till mindre bandningsförbrukare.

Avrullare för olika pallband

Våra enkla och kompakta bandavrullare finns i flera utföranden. Till PET-band, stålband, PP-band eller WG-band: AJ Produkter har den avrullare som passar dina behov. Vår smidiga avrullare för enkelspolat stålband är ett utmärkt hjälpmedel i tuffa industrimiljöer. Eller en flexibel universalavrullare, som kan hantera både PP- och WG-band, kanske bättre passar dina behov. Samtliga bandavrullare är mobila och kan smidigt förflyttas, samt är utrustade med förvaringsfack. Där kan du till exempel en förvara en skruvmejselsats, som AJ Produkter har i flera utföranden.