Grenställ - för lätt och tungt långgods

test

Rapport från verkligheten: Så lyfte vi Airshoppens nya lager.

Läs mer

Grenställ – för lätt och tungt långgods

När riktigt långa gods ska förvaras på lager, som till exempel rör, behöver du stabila grenställ som både tål tunga gods och sparar utrymme. AJ Produkter har flera grenställskombinationer, i både enkla och dubbla utföranden. När lager eller magasineringsområden på din arbetsplats behöver både säker och överskådlig förvaring av tunga långgods är rejäla grenställ med pelare och stagsektioner det ultimata förvaringsalternativet. Rörställ och godshanterare från AJ Produkter är robusta konstruktioner som håller för flera ton tunga produkter. Här är några exempel ur vårt sortiment

Enkla och dubbla grenställskombinationer

Våra grenställ erbjuder horisontell och överskådlig förvaring, som på ett utmärkt sätt sparar utrymme på ditt förråd. Grenställskombinationerna är flexibla och samtidigt anpassade för att tåla tungt långgods, med maximal belastningskapacitet på två ton per bärande plan. Välj enkelt eller dubbelt ställutförande, med tre eller fyra pelare. Pelarnas långa fötter ger samtliga grenställ hög stabilitet som säkerställer de rör och andra långgods som förvaras. Samtliga ställdelar och stagsektioner är tillverkade i plåt med pulverlackering, för att tåla hårt slitage under riktigt långa perioder.

Listställ – grundsektioner och påbyggnad

För lagring av lättare långgods, som lister eller tunnare rör, är listställ utmärkta förvaringsalternativ. AJ Produkters grundsektioner för listställ ger både säker och snabb hantering för kort- och långtidslagring av långa gods. Liststället kan byggas ihop med grenställ, vilket möjliggör både vertikal och horisontell förvaring i samma förvaringssystem. Dessutom har listhyllorna egna påbyggnadssektioner om du behöver förlänga stället. Smarta tillbehör som extra hyllplan finns att köpas till separat.

Smidiga skivställ

AJ Produkters materialställ för hantering av glasskivor, gipsskivor och dylikt är utmärkta komplement till de större långgodsställen. Våra skivställ i enkelt och dubbelt utförande underlättar all skivhantering, tunga glas eller ömtåliga spån som behöver säker förvaring. Med en klassisk lastkärra kan du enkelt transportera skivorna mellan ställ och transporter. Eller komplettera med verkstadshyllor och verkstadshurtsar, där du enkelt förvarar mindre byggkomponenter.