Förvaringsbackar - smart förvaring i backar

Smart förvaring med förvaringsbackar

Att sortera och ha ordning på verktyg och produkter är viktigt på många arbetsplatser, då är smart förvaring i backar den ultimata lösningen. Med plastbackar och sorteringskärl från AJ Produkter kan du snabbt strukturera upp och hålla ordning på skruv, muttrar och större produkter. Våra plastbackar med lock och större förvaringsboxar passar utmärkt i såväl lagerområden och verkstäder som skolor och kylrum i anslutning till kök eller restauranger. Vi har en mängd olika smidiga variationer av förvaringsbackar och lådor i vårt sortiment, här är några exempel.

Stapelbara backar för effektiv hantering

Våra staplingsbara plastbackar med öppen kortsida är en stryktålig produkt tillverkad av polypropen. De går att stapla på varandra och även placeras på en tralla, som gör dem enkla att transportera. Förvaringslådorna med öppen kortsida effektiviserar både packning och plockning av smågods, vilket gör den lika användbar i butiker eller lager som verkstäder och industrimiljöer. Plastlådorna är enkla att rengöra och hållas fräscha. Utöka användningsområdet med plastbackar som har både lock och låsclips.

Modulbackar och större förvaringsboxar

Robusta plastboxar och förvaringsbackar från AJ Produkter finns i flera utföranden och storlekar. Deras temperaturtålighet, från -40 till +90, gör dem lämpade för en mängd olika arbetsmiljöer. De smidiga modulbackarna med utanpåliggande bärhandtag är lika användbara i industrimiljöer som livsmedelshantering. Boxarnas släta design gör dem lätta att renhålla, och kan både staplas vid förvaring och fraktas på till exempel rullband. Köp till gråa plastlock, som ger en sluten förvaringslösning och skyddar innehållet i plastbackarna. Investera i större ställ eller lagerhyllor, om du har produkter för långtidsförvaring.

Platseffektiva hopfällbara backar

Med våra smarta hopfällbara plastbackar får du en minimal förvaringslösning vid transport eller lagring. Mellan användning fälls lådorna snabbt ihop och kan förvaras i bagageutrymmen eller förrådsskåp. En platssmart lösning, tillverkad i återvunnet material som fungerar lika bra i garaget som på kontoret. Finns att köpa styckvis eller i tiopack.