Sopsäckar & plastsäckar

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

Sopsäckar och plastsäckar i olika storlekar

Vid all avfallshantering och sophantering är det viktigt med sopsäckar och påsar anpassade för ändamålet. AJ Produkter har ett varierat sortiment av papperspåsar och plastsäckar i olika storlekar. På kontor och hotell, i verkstäder och industrier eller restaurangkök och skolmatsalar behövs många påsar i olika utföranden. Komposterbart avfall och källsortering behöver sin förvaring, till papperskorgar används andra påsar och mer slitstarka sopsäckar är nödvändiga till större avfallsbehållare. Välj rätt skräpsäckar till insamlingskärlen som används på din arbetsplats, så det blir enklare att både källsortera och slänga soporna. Här är ett urval från vårt sortiment.

Skräppåsar till papperskorg

Alla arbetsplatser behöver en mängd papperskorgar för att personalen ska kunna slänga skräp. Både i gemensamma utrymmen som kök, matsal och uppehållsrum. Men även intill receptionsdisken eller bredvid skrivbordet inne på enskilda kontor. AJ Produkters insatspåsar till papperskorgar är sticktåliga och tillverkade av polyethylen som håller för alla typer av skräphantering. Materialet är miljövänligt, eftersom de vid förbränning endast bildar koldioxid och vatten. När du ändå köper avfallspåsar, investera även i ett par stabila papperskorgar. AJ Produkters väggmonterade sopkorgar är platsbesparande och kan enkelt placeras på kontor, toaletter eller offentliga platser.

Större avfallssäckar

AJ Produkter har ett brett sortiment av avfallspåsar i många storlekar. Välj transparenta säckar med handtag som förenklar förslutning. Våra extra stora sopsäckar är optimala som insatssäckar till insamlingskärl, som genom sina slitstarka egenskaper är tacksamma för krävande miljöer utan att gå sönder. Våra mobila sopsäckhållare på hjul är utmärkta för att underlätta avfallshantering på din arbetsplats. Väldigt tacksamma och enkla att använda, perfekt som större komplement till mindre sopkorgar och återvinningspåsar.