Stolar & sittmöbler till kontoret

Sittmöbler till hela arbetsplatsen

På AJ Produkter har vi ett stort sortiment av olika sorters sittmöbler till kontoret så att du och dina kollegor ska kunna sitta så bra som möjligt under arbetsdagen! Vare sig du vill ha en klassisk kontorsstol, en riktigt bekväm konferensstol eller ergonomisk sadelstol så har du mängder med modeller att välja mellan för att hitta din favorit.

Inred alla arbetsplatsens rum

På en arbetsplats finns det ett stort behov av bra sittmöjligheter. Och det är inte bara att välja en kontorsstol på måfå eller ställa in några stapelbara konferensstolar i ett mötesrum. En arbetsplats ska vara både praktiskt och bekväm. För de flesta är ju jobbet en plats man tillbringar åtta timmar varje dag. Därför är det också viktigt att tänka på ergonomin när du sitter mycket så du inte får problem med exempelvis ryggen eller ont i svanskotan.

Så, i vårt sortiment hittar du ett väldigt stort utbud av olika sittmöbler så att du efter personliga preferenser, användningsområde och behov kan hitta alternativ som passar just dig och din arbetsplats. Oavsett om det är för att sitta vid ditt skrivbord, till mötesrummet, i receptionen eller i kaffehörnan.

I vårt sortiment hittar du:

Du finner dessutom även lite mer aktiva alternativ:

Tips! Glöm inte att addera ett golvskydd under skrivbordsstolen. Ett golvskydd både skyddar underlaget och gör att hjulen på din stol rullar lättare. Med ett ergonomiskt golvskydd får du dessutom ett avlastande underlag vid stående arbete.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med sittmöbler är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

En arbetsplats är naturligtvis mer än bara bra sittmöbler. Se även till att du har bra skrivbord och konferensbord att sitta vid men också bra belysning och goda förvaringsmöjligheter. Med vår serie QBUS kan du inreda hela arbetsplatsen, från entré till kontorsplats, med en och samma förvaringsserie. På så sätt får du en enhetlig stil som är genomgående för hela din arbetsplats. Vill du ha tips på hur du inreder på jobbet? Läs vår blogg där vi går igenom hur du kan tänka i funktioner och få ett välplanerat kontor.