Paket

Möbelgrupp NOVUS + ATTEND

1 bord och 1 blågrå stol

Art. nr: 103138
  • Anpassat efter små ytor
  • Designade att passa ihop
  • Högkvalitativa materialval
Ett nätt skrivbord och smidig stol på hjul i AJ Produkters egen design! Perfekt anpassade för små ytor och gjorda för att passa ihop. Möblerna är tillverkade i högkvalitativa material som gör dem till ett snyggt inslag även i hemmakontoret.
4 595:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Ett perfekt paket för den lilla hemarbetsplatsen!

Egendesignade skrivbord NOVUS och stol ATTEND är gjorda för att matcha och ett perfekt val för dig som arbetar hemifrån. Möblerna har något mindre mått vilket gör dem utmärkta för ett kontor med begränsat utrymme. Bord och stol följer samma eleganta formspråk vilket skapar helhet på arbetsplatsen och blir något du kan vara stolt över att ha i ditt hem.

Skrivbordet har en skiva av plywood med skyddande högtryckslaminat för extra tålighet. Ytan har en anti-fingerprintbeläggning som också minimerar fingeravtryck och fläckar. På den smidiga hyllan under skrivbordet kan du förvara exempelvis din dockningsstation till laptop eller diverse kontorstillbehör för att frigöra plats på skrivbordet.

Stolen har en lätt lutad sits för en bekväm och ergonomisk sittställning. Rygg och sits är vadderad och klädda i ett tyg av naturliga textilfibrer av ull och lin. Hjulstativet ger ökad flexibilitet och gör stolen lätt att rulla även när du sitter på den.

Dokument

Ladda ner skötselråd