Paket

Kontorspaket MODULUS + GRIMSBY

Art. nr: 110238
  • Ergonomiska funktioner
  • Kompakt design
  • Stol med inbyggt svankstöd
4 195:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Komplett kontorspaket med stol och skrivbord som passar perfekt till det mindre kontoret. Stolen är en klassisk, stoppad kontorsstol i kompakt format och det stilrena bordet, L 1200 mm x B 800 mm, har en stryktålig bordsskiva som är lätt att hålla ren.
Kompakt och klassisk paketlösning – perfekt till hemmakontoret!

Bordet MODULUS är en klassiker i hög kvalitet med slitstark bordsskiva av laminat och stativ i stål. Bordsytan är lätt att torka av och är väldigt tålig mot repor, smuts och vätska. MODULUS-serien är ett resultat av vår egen formgivning och produktion. Den är designad utifrån ett modultänk som innebär att alla möbler är måttanpassade för att passa ihop. Det gör det enkelt för dig att bygga vidare på möblemanget när behovet växer!

Kontorsstol GRIMSBY är en bekväm stol med skålad sits och ryggstöd, klädd i ett slitstarkt tyg. Stolen har synkronmekanism med gungfunktion vilket gör att ryggstöd och sits rör sig i ett anpassat förhållande till varandra. Det bidrar till en korrekt sittställning och ökad blodcirkulation. Du kan enkelt justera synkronmekanismen efter din kroppsvikt och stolens sitthöjd efter din längd för att få den bästa ergonomiska arbetsställningen för just din kroppstyp.

Komplettera stolen med justerbara armstöd (säljs separat) för ökad komfort!

Dokument

Produkter som ingår i paketet