Skrivbord för alla på kontoret

test

Så hittar du skrivbordet som är rätt för dig.

Läs vår guide

Skrivbord till kontoret

Bra kontorsmöbler är a och o när det kommer till att arbeta på kontor. Därför är det viktigt att investera i möbler som ger dina anställda rätt komfort samtidigt som de är lätta att underhålla och naturligtvis, är slittåliga. Vi har ett stort utbud av skrivbord för att du ska hitta en kontorslösning som passar för arbetet som utförs och dina anställdas behov. Vare sig du behöver ett bord med flera kabelhål, ställbara ben, bord med maguttag, insynsskydd eller ett hörnskrivbord – då har vi alternativ. Nedan hittar du lite information ett par av våra skrivbord och deras många fördelar!

Flexibla Modulus

Modulusserien är en av AJ Produkters mest flexibla kontorsserier. Vi har designat den med användarvänlighet och smidighet i åtanke - och gott om alternativ för lagerutrymme. Du kan dessutom välja mellan olika färger för att matcha, eller kontrastera, ditt kontor i övrigt. I vår Modulusserie ska du kunna hitta ett bord vare sig du sitter på kontorsstol, står eller cyklar på skrivbordscykel. Skrivbord i serien finns med olika alternativ av stativ så du kan välja det som passar dig och din arbetsplats bäst. Exempelvis, det klassiska bordet med fyra ben är stilrent och ger skrivbordet en tidlös känsla. De kan kompletteras med hjul för smidig manövrering vilket passar perfekt på ett flexibelt kontor. Du kan bygga rum i rummet med rörliga skrivbord och skärmväggar! Modulus finns också med O-stativ som är ett modernt och snyggt stativ som även är väldigt praktiskt då det tar minimalt med plats. Du kan enkelt skräddarsy ditt bord genom att addera moduler och tillbehör som exempelvis en rullhurts, skåp och hylla.

Praktiska Adeptus

Adeptus är en serie med ett antal smidiga, stilrena datorbord som du kan beställa i flera olika storlekar och färger. Den rektangulära formen gör det enkelt att sätta ihop flera bord om en större bordsyta behövs. Dessutom finns praktiska avlastningsbord som är manuellt ställbara. Du förlänger lätt ditt skrivbord och skapar en extra stor arbetsyta. Eller varför inte använda det för förvaring av exempelvis sorteringsfack, skrivare eller annat som inte får plats på skrivbordet? Ett fristående avlastningsbord är helt enkelt ett smart och flexibelt komplement till kontoret och kan användas där det behövs för stunden. Kombinera med matchande förvaring som passar just dina behov och skapa en funktionell och organiserad arbetsplats! Vi har skrivbord som ska fungera för vem det än är som sitter vid bordet, och vad den än arbetar med. Läs mer om våra olika bord genom att klicka på varje produkts specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig!