Höj och sänkbart konferensbord

Höj och sänkbart konferensbord

Nu lanserar vi en spännande nyhet som kan ta dina möten och konferenser till nya höjder. Senaste nytt i Modulus-serien, designad av AJ Produkters in-house designer Elin Basander André, är ett höj-och sänkbart konferensbord som gör det enkelt att variera mellan sittande och stående möten. Konferensbordet visades för första gången på Stockholm Furniture and Light Fair 2018 och är utmärkt för att få in mer rörelse i vardagen.

– Jag såg ett behov på marknaden för aktiva möbler. Alla möten kräver ju inte sittande och det är lätt att man hamnar i en statisk sittposition under längre möten. Därför är ett höj-och sänkbart bord perfekt då det uppmanar till en mer aktiv och alert kroppsposition, förklarar Elin.

Det elektriskt höj-och sänkbara bordet är utrustat med dubbla motorer. Med en enkel knapptryckning kan du justera arbetshöjden och anpassa bordet till ett sitt- eller ståmöte på nolltid.

– Kombinera gärna med aktiva, något högre stolar eller pallar så att du kan ha en halvstående, framåtlutad sittposition. Detta leder till ett mer aktivt deltagande i själva mötet, säger Elin.

Konferensbordet utmärker sig med genomtänkta detaljer som gör stor skillnad. Anti-collision-lösningen känner av hinder när bordet sänks eller höjs och reagerar snabbt genom att stoppa stativet. Lättviktsskivan gör det lätt att hantera bordet och skivan är tålig mot repor och vätska. Det vita och det svarta laminatet har en smart anti-fingerprintyta, vilket innebär att ytan är sidenlen och fingeravtryck och andra fläckar minimeras. Bordet finns i flera färger och kan med fördel kombineras med övriga möbler i serien. Tack vare sitt stilrena, skandinaviska utseende och flexibla utformning passar bordet i de flesta miljöer och kan användas för mycket mer än bara möten.

– Det är ett rejält konferensbord och perfekt att använda som en extra arbetsyta. Du kan exempelvis dela upp bordsytan med hjälp av bordstående skärmar för att dela av och skapa tillfälliga avgränsade arbetsplatser och privata sfärer, exempelvis i aktivitetsbaserade flexkontor eller i skolmiljöer, säger Elin.

Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.