• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Kontor & Konferens

Upptäck våra möbelserier

Allt för kontoret och konferensrummet

 

Hos oss på AJ Produkter hittar du oväntat mycket för kontoret och konferensrummet. I vårt breda sortiment finns något för alla – för såväl den lilla som den stora arbetsplatsen. Vi har skrivbord, kontorsstolar, förvaringsskåp, kontorsvagnar, skärmväggar, belysning, brandisolerade skåp och mycket mer. Oväntat mycket kontor med andra ord.

 

Genomtänkt kontorsinredning


Rätt möbler och genomtänkt inredning kan göra underverk för arbetsplatsen. Det har stor inverkan på personalens trivsel och effektivitet under arbetsdagen och förmedlar en positiv bild av verksamheten till kunder och gäster. Att kontorsmöblerna är slittåliga, har en snygg design och matchar dina behov är viktigt. Vi rekommenderar även att satsa på ergonomiskt utformade möbler i så stor utsträckning som möjligt. Ergonomiska möbler är viktigt för den fysiska arbetsmiljön och för att kroppen ska må bra.

 

Ergonomiska kontorsmöbler


Investera gärna i höj- och sänkbara skrivbord som gör det möjligt att variera mellan sittande och stående arbete. Kombinera med kontorsstolar som ger bra avlastning och stöd och går att anpassa till varje unik användare. Sadelstolar, balansstolar och andra alternativ för ett aktivt sittande är ett bra komplement. Rätt belysning, god ljudabsorption och ergonomiska tillbehör såsom arbetsplatsmattor och monitorarmar är också viktigt för att maximera välbefinnandet på kontoret. I vårt utbud av kontorsmöbler hittar du allt som behövs för en mer ergonomisk arbetsdag men också skrivbordshurtsar, bokhyllor, skåp av alla de slag och annat som gör kontoret komplett.

 

Möbler för möten och konferens


I Sverige går mycket arbetstid åt till möten och konferenser. Därför är det så klart viktigt att såväl små mötesrum som stora konferensrum är inredda på ett smart sätt. Bekväma stolar är A och O för att hålla mötesdeltagarnas fokus uppe. Ibland passar det bra med fast möblering bestående av ett stort konferensrum och generösa konferensstolar. För en mer flexibel möblering rekommenderar vi hopfällbara bord och klappstolar eller stapelbara stolar som snabbt kan flyttas och förvaras på ett platsbesparande sätt.

 

Entrén och utemiljön

 

Glöm inte bort utemiljön och entrén! En välskött utemiljö och en inbjudande entré eller reception ger besökare ett positivt första intryck av verksamheten. Avfallsbehållare, askkoppar, cykelställ och parkbänkar är exempel på sådant som bidrar till en trevlig utemiljö. Om arbetsplatsen har en uteplats bör den förses med ordentliga utemöbler så att personalen kan äta lunch eller ta en fika ute i friska luften. Till entrén erbjuder vi en mängd olika klädhängare, entrémöbler, receptionsdiskar, entrémattor och mycket annat som gör det lätt för dig att skapa en välkomnande miljö.