Arbetsstolar, ståstolar & industristolar

En arbetsmiljö på kontor eller liknande behöver rätt arbetsstolar, för att bibehålla både personalens hälsa och produktivitet. Arbetsskador kan lätt uppstå, även i mindre slitsamma och tunga arbetsroller. Sitter du större delen av arbetsdagen vid en dator och jobbar, då är det lika bra att ha en riktigt bekväm stol att sitta på. Eller ett par stycken arbetsstolar, både med och utan ryggstöd. En hög eller låg sittstol, en ståstol som avlastar ryggen eller en hopfällbar ståstödstol. Arbetsstolarna i AJ Produkters sortiment är riktigt robusta och byggda för längre stunders sittande utan att vara påfrestande, vilket ger dig mindre jobbiga arbetsdagar.

Klassisk arbetsstol

AJ Produkters kontorsstol i klassisk modell finns i flera utföranden. Våra arbetsstolar är ergonomiska och lättjusterade, så flera användare enkelt kan justera efter önskad position och ställning. Arbetsstolens ryggstöd kan anpassas i både höjd- och djupled, vilket även öppnar upp möjlighet att röra lite på höften. Detta bidrar i sin tur till en bättre blodcirkulation. Genom sina slitstarka konstruktioner och tillverkningsmaterial passar våra klassiska arbetsstolar med ryggstöd lika bra för personal på kontoret och receptionen som industri och lagermiljöer. Stolarna tål de flesta vätskor och kemikalier, samt är enkla att rengöra.

Smarta stå- och åkstolar

En mångsidig arbetsstol i ståformat är utmärkt att sitta på under både korta och längre stunder. Med ståstolar från AJ Produkter kan användaren enkelt justera och anpassa sitsen efter önskad arbetsställning. Detsamma gäller våra hjulpallar, där sitthöjden anpassas för att bekvämast möjliga arbetsställning. Såväl ståstolar som hjulpallar är utmärkta arbetsstolar till alla arbetsmiljöer, där de anställda behöver utföra sina sysslor sittande. Med en pilatesboll får du ett ytterligare sittalternativ, där du samtidigt tränar bålstyrka för att förebygga förslitningsskador på längre sikt genom att variera sittställningar och arbetsstolar.

Missa inte dessa kategorier

BordMattorVerktygsskåp