Tåliga arbetsbänkar för alla miljöer

Köpa arbetsbänk - guide

Vet du vilken slags arbetsbänk du behöver?

Om Inte ... Läs vår guide

Arbetsbänkar till verkstad, lager och industri

En riktigt bra arbetsbänk är nödvändigt för att exempelvis en verkstad, garage eller ett lager ska fungera och användas fullt ut. Det behövs rejäla bord med robust bänkskiva som tål tuff, daglig användning, har hög lastkapacitet och inte behöver mycket underhåll. På AJ Produkter erbjuder vi ett stort urval av slittåliga och rejäla arbetsbänkar som klarar av oöm behandling. Sen kan du komplettera med verktygsbänk, packbord och andra tillbehör för att optimera din arbetsplats! Nedan hittar du mer nyttig information – så kan du hitta den arbetsbänk som passar dig bäst!

Combo arbetsbänkar

Om du är ute efter en arbetsbänk som enkelt kan justeras och anpassas precis efter dina behov så är vår serie Combo ett idealt alternativ. Arbetsbänkarna är enkla att montera då bänkens delar häktas fast i varandra – helt utan bultar och skruvar. Bänkarna i serien finns i olika storlekar och du kan exempelvis välja om du vill ha belysning och verktygspanel, med och utan underhylla m.m. Till din arbetsbänk kan du sedan addera extra delar som hyllplan och skenor för backförvaring, om du vill och behöver.

Justerbar arbetshöjd

Att behöva arbeta på en bordshöjd som inte passar ens längd kan bli både jobbigt för kroppens leder och muskler och vara uttröttande. Därför erbjuder vi arbetsbord som är justerbara – för tungt arbete ska inte slita på kroppen i onödan. I vårt sortiment av arbetsbänkar har vi bord med både manuellt och elektriskt justerbart stativ. Ge dig själv, och anställda, möjligheten att byta arbetsposition genom att höja och sänka bordet efter behov, arbetsuppgift och vid stående eller sittande jobb.

Praktiska paketlösningar

Om du vet vad du vill ha är en paketlösning ett praktiskt alternativ för dig. En komplett arbetsbänk besparar dig både tiden att plocka ihop de delar som du behöver och du kan vara säker på att du får ett bra och användarvänligt paket. Ett exempel är vårt paket med arbetsbänk Robust. Här får du en komplett lösning med arbetsbänk, en raskant, åtta upphängningsskenor, 60 förrådsbackar i två olika storlekar, en bänklåda, en verktygstavla, en kroksats med 25 krokar och tre bänkstolpar. En praktisk och smidig paketlösning för en komplett arbetsstation med gott om effektiv förvaring av verktygslådor, plastbackar, redskap och småsaker som du vill ha nära till hands när du jobbar. Kompletterar du med en avlastande arbetsplatsmatta får du dessutom en arbetsstation som minskar onödig belastning av fötter, knän, höfter och rygg vid stående arbete! Vi på AJ Produkter vill att du hos oss ska kunna köpa allt för en bra arbetsmiljö. Vare sig det är för en privatpersons garageinredning eller ett stort lager som behöver en mängd med olika sorters arbetsstationer. Du kan läsa mer om våra arbetsbänkar genom att klicka på varje enskild produkts specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig!