Konferensstolar - riktigt bra stolar

test

Bra att tänka på när du väljer kontorsstol.

Läs vår guide

Konferensstolar för alla tillfällen

På AJ Produkter förstår vi vikten av bra konferensstolar. Rätt val av mötesstol har stor påverkan på hur bekvämt ett konferensrum blir. Ett bra sätt för att välja rätt stol är att tänka på vad rummet primärt ska användas till. Stapelbara stolar är ett bra val för rum som mestadels ska användas till presentationer och föredrag där många människor ska få plats. Stolar med mer design är mer passande för mötesrum som används för exempelvis styrelse- och kundmöte. Vilken sorts stol passar din arbetsplats? Läs mer och hitta det optimala alternativet för just dig!

Välj rätt konferensstol

Det är viktigt att sitta bra på en konferens eller ett möte, oavsett om det är en kort avstämning eller en heldag. Här kommer några saker du kan tänka på när du ska välja stol:

Design och stil

Estetik är en viktig faktor när det kommer till att välja kontorsmöbler för konferensrum. Du behöver en balans mellan tilltalande design och pris för att hitta en stol som passar dig och dina behov. Våra stolar finns i ett antal olika färger för att matcha, eller kontrastera, övrig inredning. Det är snyggt med ett genomgående tema för hela ditt kontor, men det livar upp med avvikande element av stil!

Materialval

Våra konferensstolar kommer i flera olika material: tyg, läder, plast och syntetiskt läder. Du bör tänka efter vad för material som passar bäst för stolen. Exempelvis, om stolen ska användas under en lång stund bör valet hamna på en stoppad stol med ryggstöd och sits i tyg, och en stol för kortare stunder kan vara enklare med mindre stoppning.

Komfort och ergonomi

På en konferens vid ett bord där personer samtalar sinsemellan är en stol med snurrfunktion praktiskt då de kan vända sig emot varandra utan att vrida hela kroppen. För föreläsningar där det behöver antecknas är en stol med armstöd och skrivskiva perfekt. Över lag är stolar med armstöd skönt och avlastar kroppen. Om det är en konferens med långa sittningar är en mjuk, stoppad konferensstol eller en fåtölj ett måste. Att tänka på ergonomi är ett enkelt sätt att underlätta vid en konferens – att du sitter bekvämt och avslappnat gör att du kan koncentrera dig bättre.

Tips! Känner du att det är svårt att veta hur du ska möblera inför möten? Läs vår blogg om hur du inreder konferensrummet!

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med konferensstolar är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

Ett konferensrum är ju naturligtvis mer än stolar. I vårt sortiment hittar du allt annat du skulle kunna behöva för att inreda för lyckade konferenser. Vare sig du behöver ett stort konferensbord eller mindre fällbara bord, förvaringsskåp för tillbehör eller en whiteboardtavla. Men glöm inte heller de små detaljerna, med konstväxter och trevlig belysning blir ett rum extra ombonat och inbjudande.