Paket

Kontorspaket FLEXUS + WATFORD

Art. nr: 110233
  • Ergonomiska funktioner
  • Multisynkron stol
  • Höj- och sänkbart bord
Ett höj- och sänkbart skrivbord med två praktiska kabelhål samt en exklusiv stol med svart tygklädsel. Stolen har en ergonomisk multisynkronmekanism, ställbart nackstöd och ställbara armstöd. Inkl. kabeldike för minskad kabeltrassel.
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.
se alla Möbelpaket här

Produktinformation

Stilrent kontorspaket för en flexibel arbetsmiljö. Möblerna passar bra för dig som både vill sitta riktigt bekvämt och kunna arbeta stående. Det är också ett mycket bra paket för aktivitetsbaserade kontor utan fasta platser.

Skrivbordets stativ är utrustat med en kraftig elmotor som ger en jämn och steglös höjdjustering. Genom en enkel knapptryckning justerar du arbetshöjden och kan snabbt variera mellan sittande och stående arbete. Stativet är tillverkat av pulverlackerat stål och försett med ställfötter.

Skrivbordet har en hård och reptålig laminatskiva. Kabelhålen i skivan och det medföljande kabeldiket hjälper dig att minimera kabeltrasslet både på och under skrivbordet.

Kontorsstolen har en slimmad design och flera ergonomiska funktioner. Nackstöd, armstöd, sitsdjup samt sitt- och rygghöjd är justerbara. Stolen är mjukt stoppad och klädd i ett tåligt, brandklassat tyg.

Stolens multisynkronmekanism gör att sits och ryggstöd följer din kropps rörelser i ett synkront förhållande till varandra, med möjlighet att frikoppla sitsen och vinkla den till önskad position. Det gör att du kan sträcka ut kroppen, vilket främjar blodcirkulationen. Multisynkronmekanismen går att låsa i fem lägen.

Komplettera gärna med en avlastande matta som ger god komfort vid stående arbete, samt ett fotstöd som avlastar ben och fötter när du sitter ned för att skapa en optimal arbetsplats.

Dokument

Ladda ner skötselråd