Paket

Kontorspaket NOMAD + LINCOLN

Art. nr: 110220
  • Ergonomisk stol
  • Bord i litet format
  • Tåliga ytskikt
4 790:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Ett skrivbord i litet format samt en ergonomisk gamingstol med fällbar rygg, extra kuddar för nack- och svankstöd, gungmekanism och justerbara armstöd.
Denna paketlösning är perfekt för det mindre kontoret med krav på hög komfort och modern design. Den ergonomiska stolen gör att detta paket passar lika bra i traditionella kontorsmiljöer som för gaming och e-sport.

Skrivbordet är platsbesparande och ett utmärkt alternativ för det lilla kontoret. Det mindre formatet gör det lätt att ta med skrivbordet när företaget växer.

Bordsskivan har ett tåligt ytskikt av laminat och är lätt att rengöra. Stativet är tillverkat i trä som ger en robust känsla.

Gamingstolen ger maximal komfort tack vare flera ergonomiska och justerbara finesser. Sitsen är extra bred och stolen har ett högt ryggstöd som går att fälla bakåt och låsa vid behov.

Stolen har en stor skulpterad huvudkudde och en svankkudde som går att justera i höjdled. Armstöden är justerbara i tre led. Kontorsstolen är klädd i konstskinn som är både lättskött och tåligt.

Dokument

Produkter som ingår i paketet