Nätväggar för lager och förråd

Om din arbetsplats eller förvaringsområde behöver avgränsas, men ändå bibehålla ett bra ljus- och luftgenomsläpp, är nätväggar från AJ Produkter en lysande lösning. Vårt väggsystem är prisvärt och säkert som avspärrningslösning. Förrådsväggarna till lager eller industriområden är tillverkade i elförzinkat stål. De är snabbmonterade och lätta att komplettera ytterligare, utefter hur dina förvaringskrav förändras. Vi har rena nätväggar, men även slagportar i både enkelt och dubbelt utförande. Därigenom kan vi erbjuda det alternativ som bäst lämpar sig för din arbetsplats. Här är en beskrivning från vårt väggutbud.

Förrådsgaller som inhägnad

Med nätväggar från AJ Produkter bygger du snabbt funktionella och flexibla avgränsningar i förråds- eller industrilokaler. Skiljeväggarna ger lösningar och kombinationsmöjligheter som i princip är helt obegränsade. Bygg avspärrningsstaket med våra nätväggar och stålstolpar efter behov och skapa ett tydligt nätväggssystem i källarlokaler eller större kallförråd. Komplettera med slagportar där de behövs.

Enkel gallerdörr

Våra slagdörrar till nätvägg är enkla att addera till din nätkonstruktion. Precis som samtliga våra gallerprodukter har slagporten öppen nätkonstruktion, som släpper in både ljus och luft. Den enkla dörrväggen är vänsterhängd med lätthanterligt hänglåsvred, som ser till att även hygienfaktorn för säkerhet håller god klass. Tillsammans skapar väggar och slagport ett effektivt förvaringssystem.

Dubbel slagport för stora öppningar

När du behöver frakta större gods eller varor, som till exempel transporteras på pallar, är det dags att addera den dubbla slagdörren till konstruktionen. Denna dubbla metalldörr är väldigt smidig, om du ska lagerhålla större volymer av arbetsmaterial. Sådant som du kan behöva snabb tillgång till. Våra säljare kan besvara ytterligare frågor kring hur du bygger det optimala förvaringsområdet.