Svetsskärmar & bullerskärmar

test

Rapport från verkligheten: Så lyfte vi Airshoppens nya lager.

Läs mer

Svetsskärmar & bullerskärmar för en säker arbetsplats

Vid svetsning och reparationsarbeten inom verkstad och industri är det nödvändigt med säkra avspärrningar. Oönskat buller kan störa hela områden och stora delar av arbetsplatser, där är det nödvändigt med skyddsskärmar som både absorberar ljud och skyddar användare och övrig personal från svetsloppor som stänker omkring. AJ Produkter har både svetsskärmar och bullerskärmar i sortimentet, som bidrar till en säkrare arbetsplats med mindre störande buller. Vi har även arbetsstolar, verktygstavlor och eldfasta förvaringshyllor i vårt sortiment: som bra komplement till skyddsskärmarna. Här är ett par exempel på avskärmningar, tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Stabil svetsskärm

Vid svetsning, slipningsarbeten eller områden kring maskiner är en arbetsskärm väldigt effektiv. AJ Produkters svetsskärmar med eller utan hjul skyddar personalen från svetsloppor och liknande. Skyddsskärmarna absorberar även såväl buller som minskar genomsläpp av UV-strålning. Av de anledningarna passar skärmarna perfekt till i alla sorters verkstad-, garage- och industrimiljöer. Väljer du en svetsskärm med hjul får du en väldigt mobil säkerhetslösning som snabbt förflyttas vid behov.

Bullerdämpande skyddsskärm

Våra bullerskärmar är utmärkta för en både effektiv och enkel ljuddämpning inom verkstad- och industrimiljöer. Skärmen tar bort oönskat buller, så övrig personalstyrka i samma arbetsområde störs så lite som möjligt av pågående svetsning- eller reparationsarbete. Vid större underhållsarbeten finns risk att både användare och medarbetare utsätts för skadligt buller. Med hjälp av våra bullerskärmar för högljudda maskiner förebygger du effektivt ljudet från källan att spridas. Bullerskärmen finns i utföranden både med och utan hjul. Arbetsskärmarna med hjul är väldigt praktiska för tillfälliga avspärrningar, då de enkelt kan flyttas och transporteras vid behov.