Maskinskydd & nätsektioner

Inspiration & inredningstips på jobbet

Vill du göra jobbet lite bättre?:

Läs våra artiklar

Maskinskydd

Varje större lagerområde, verkstad eller industri behöver ett säkert och lätthanterligt maskinskyddssystem. AJ Produkter har de nätsektioner och portar som behövs för att skapa det ultimata systemet till din arbetsplats. Större gods kan behöva både fraktas och förvaras, med höga krav på snabb tillgänglighet. Våra maskinskydd är enkla att montera och arbeta med. Här är några exempel från vårt sortiment.

Stolpar och nätsektion

Grundlägg ett säkert maskinskyddssystem med stolpe och nätsektioner från AJ Produkter. Skyddsstolparna av pulverlackerat stål har utstansade hål, vilket ger flexibilitet och enkelt att hänga fast nätsektion eller port efter behov. Fästelement för betonggolv ingår när du köper stolpar. Nätsektionerna är säkra och billiga alternativ för inhängning eller avgränsning av industrilokaler eller större lagerområde. Nätsektionerna av helsvetsade gallernät uppfyller EU:s standard för inbyggnad av maskiner. Skyddssektionerna finns i flera storlekar, vilket förenklar att snabbt skapa ett effektivt maskinskyddsområde.

Säker slagport

En enkel slagport passar utmärkt som genomgångsdörr till vårt maskinskyddssystem. Med skyddsstolparnas smidiga utförande med hål kan slagdörrens fästanordning enkelt monteras fast på valfri sida av stolpen. Slagporten till maskinskyddssystem kan både höger- eller vänsterhängas och finns i olika bredder. Genom den flexibla monteringen kan skyddsporten enkelt hängas om vid behov. Köp till haklås med handtag som tillbehör. Med avspärrningsbarriärer och gulsvart avspärrningstejp kan du ytterligare öka skyddssystemet, vid tillfälliga olyckor eller avspärrningar.

Smidig skjutport

Våra smidiga skjutportar till maskinskyddssystem tar minimalt utrymme i anspråk, vilket gör dem till utmärkta alternativ till en slagport i trånga utrymmen. Portens fästanordning och en u-profilskena monteras snabbt fast på valfri sida av två stolpar. Varje lageryta, förrådsutrymme eller industrilokal skiftar i utseende, men med AJ Produkters flexibla maskinskyddssystem är det möjligt att komplettera skjutdörrar och nätsektioner. Då skapar du det ultimata skyddssystemet, helt efter dina unika behov.