Fatpallar & Spillskydd

test

Rapport från verkligheten: Så lyfte vi Airshoppens nya lager.

Läs mer

Pallar och uppsamlingskärl som underlättar hantering

Större förråd och lagerhållning av gods i fatpallar och uppsamlingskärl behöver rätt tillbehör för att underlätta arbetsrutinerna. Om du förvarar livsmedel eller varor i såväl fast som flytande form är det viktigt att hålla rent och fräscht både i och kring behållarna. I ett stort kylrum intill ett restaurangkök till exempel, där du behöver förvara stora kvantiteter av livsmedel med lång hållbarhet. AJ Produkter säljer både plastfat som är livsmedelsgodkända samt en mängd olika tillbehör som underlättar arbetet med behållarna. Här är några av våra produkter.

Fatpallar och fatstationer

Våra fatpallar är utmärkta redskap för att underlätta hanteringen av plastfat och förvaringskärl. För stående fat: välj fatpallar med stål- eller plastgaller, som både samlar upp eventuellt läckage och är enkla att rengöra. AJ Produkter har både pall för två fat och pall för fyra fat, med spår för gaffeltruck som underlättar vid förflyttning av fatpallarna. Med en praktisk fatstation, tillverkad i återvunnen polyethylen, får du ett fatverktyg som är resistens mot de flesta vätskor. Golvplattformen till fatstationen kan enkelt monteras ihop med andra, om du behöver skapa ett större förvaringssystem för faten. Addera gärna till en uppkörningsramp, som underlättar vid av- och påkörning.

Större uppsamlingskärl

Om din arbetsplats hanterar containers är ett uppsamlingskärl ett robust förvaringsalternativ. Det underlättar både förvaring och tappning av till exempel kemikalier eller industrivätskor. Kärlen förflyttas enkel med gaffeltruck eller liknande fordon. Det avtagbara gallret gör kärlet snabbt att rengöra. Våra uppsamlingskärl har belastningskapacitet på upp till tre ton.

Snabbverkande absorbentpaket

Vårt absorbentpaket är utmärkt att ha till hands, om en mindre olycka trots allt inträffar. Paketet – med bland annat dynor, länsor och tätningsmassa – säkerställer snabb absorption vid läckage. Både olja och vattenbaserade ämnen sugs snabbt upp. Tätningsmassan använder du för att täta skadade fat och hela paketet förvaras i en tunna med lock. Placera gärna absorbentpaketet lättåtkomligt nära fatpallarna.