• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Kontorsmöbler för en bättre arbetsdag!

Upptäck våra möbelserier

Kontorsmöbler för arbetsplatsen

 

AJ Produkter har oväntat mycket kontorsmöbler och kontorsinredning för alla typer av arbetsplatser.  I vårt stora sortiment finns möbler till såväl stora kontor och kontorslandskap som mindre kontorslokaler och hemmakontoret.

 

Ergonomiska kontorsmöbler

 

Idag satsar många på ergonomi vid inköp av kontorsmöbler eftersom det ofta ökar medarbetarnas välbefinnande. AJ Produkter har många hjälpmedel för att skapa en ergonomisk arbetsplats. Vi rekommenderar särskilt höj- och sänkbara skrivbord och bra kontorsstolar och sadelstolar som är lätta att anpassa efter varje enskild individ. Vid stående arbete rekommenderar vi starkt att man använder en avlastande arbetsplatsmatta. Vid sittande arbete ger ett fotstöd skön avlastning för fötter och ben

 

Bullerfri arbetsmiljö

 

I moderna öppna kontorslandskap flödar informationen och intrycken. I vårt sortiment av kontorsmöbler finns ett stort utbud av ljudabsorbenter, skärmväggar och bordsskärmar som bidrar till en bättre ljudmiljö.

 

Smarta förvaringslösningar

 

Funktionell förvaring är viktigt i de flesta kontor. Oavsett om kontoret är stort eller litet ska det vara enkelt att maximera förvaringsutrymmet. Det har vi på AJ Produkter tagit fasta på och erbjuder gott om förvaringslösningar för alla behov. Vi tillhandahåller alltifrån stora förvaringsskåp, bokhyllor och hyllsystem till mindre dokumentskåp och pärmsnurror.

 

Om din arbetsplats har begränsat utrymme för förvaring kan det vara en bra idé att titta närmare på våra jalusiskåp och skåp med skjutdörrar. Dessa tar inte upp något extra utrymme vid öppning och stängning samtidigt som du har möjlighet att både dölja och låsa in viktiga dokument eller personliga tillhörigheter. Ta också en titt på våra hurtsar och sidoskåp för förvaring som passar särskilt bra i öppna kontorslandskap.

 

Hos AJ Produkter hittar du allt du behöver när det gäller kontorsmöbler. Vi är en totalleverantör av kontorsmöbler och erbjuder leverans och montering av dina möbler. Ta gärna kontakt om du önskar hjälp av våra duktiga medarbetare för en komplett lösning till ditt företag.