Höj- och sänkbara skrivbord

Höj- och sänkbara skrivbord för kontoret och hemmet

Att sitta på kontorsstol längre perioder kan ha dålig effekt på din hälsa. Det är lätt att bli trött, stel och tappa koncentrationen. AJ produkter har därför ett sortiment av elektriskt höj- och sänkbara skrivbord som gör det möjligt för dig att variera från sittande till stående med bara ett klick på en knapp! Byt mellan att sitta vid ditt höj- och sänkbara skrivbord och stå för en mer ergonomisk arbetsdag på ditt kontor. Här kommer en introduktion till våra två mest populära serier!

Modulus

Modulus är vårt mest flexibla sortiment av kontorsmöbler. I det utbudet erbjuder vi Modulus höj- och sänkbara skrivbord som är 1200 till 2200 mm långa och 750 till 2000 mm breda. Höjden på dessa skrivbord kan justeras mellan 640 mm och 1290 mm. Möjligheten att välja extralånga slaglängd (skillnaden mellan den lägsta och högsta arbetshöjden) på skrivbord erbjuder mycket flexibilitet så att de passar alla längder. Den här funktionen hjälper dig att reducera risken för belastningsskador samtidigt som det ökar ditt välmående. De höj- och sänkbara skrivborden i Modulusserien finns tillgängliga med T-stativ eller 3-bensstativ, vilket ger extra mycket benutrymme. Det utrymmet kan därför utnyttjas för lagring av mindre skåp för kontorsmaterial, fotstöd och andra saker som optimerar din arbetsdag. Addera även en arbetsplatsmatta för extra komfort och avlastning – den får utan problem plats. Anti-collision-lösningen känner dessutom av hinder när skrivbordet sänks eller höjs och reagerar snabbt genom att stoppa stativet.

Flexus

Vi introducerade Flexusserien för personer som är ute efter kontorsmöbler som är tåliga, anpassningsbara och som inte behöver mycket underhåll. Skrivborden i serien är tillgängliga mellan 800 – 2200 mm långa och 800 – 2000 mm i bredd. Några av borden har rundade maguttag som gör att du kommer närmare skrivbordet i en mer bekväm position. Vi vill att jobb på kontor ska vara både bekvämt och effektivt! Du behöver inte heller tänka på kablar och sladdar som blir en röra under skrivbordet då dessa kommer med två kabelhål. Du kan välja mellan ett utbud av färger för att matcha, eller kontrastera, den övriga inredningen. Varför inte kombinera ditt höj- och sänkbara skrivbord med andra möbler från samma möbelserie för en matchande och komplett kontorsinredning. Hylla eller bokhylla, ett skåp med skjutdörrar eller kanske en skärmvägg – skapa ditt ultimata kontor med oss! Du hittar mer information om alla skrivbord genom att läsa på produkternas specifikationer, eller kontakta oss för mer frågor!