0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET

Whiteboard till alla!

Whiteboard till alla!
Artikel

Whiteboarden uppfanns på 60-talet och AJ Produkter har sålt den i mer än 30 år. Det går att hitta whiteboardtavlor på de mest tänkbara och otänkbara ställen. Som upplysning när toaletten på macken städades senast, på reklambyrån som mindmapping, i verkstaden med ”kom ihåg” att göra och i stallet för att veta när hästarna skall utfodras.


Brett sortiment
I vårt produktutbud hittar du allt från whiteboard med både vecko- och årsplanering att ha på kontoret så att alla har exv. arbets- och produktionsschema lättillgängligt, till små tavlor att sätta upp utanför ditt kontor. Där kan du lämna meddelande om när du är tillgänglig eller låta de som sökt dig lämna ett meddelande.

Storskrivaren
Om du har en verksamhet där du behöver skriva mycket, göra snabba skisser och presentera idéer är en stor tavla med måtten 2000x1200 mm idealisk. Det finns utrymme för att både skriva och rita, samtidigt som du kan fästa upp dina stödanteckningar med magneter på tavlan.

Vänd andra sidan till
Ibland kan man behöva förbereda saker innan mötet börjar och genom att använda en dubbelsidig mobil whiteboard kan du skriva upp saker utan att avslöja något i förväg. Du skriver på en sida, vänder den bort från dina kollegor och när det är dags trollar du fram det du skrivit genom att vända på tavlan. Då har du kunnat använda den andra sidan till att skriva på under tiden.


Vi har även en 3-delad presentationstavla där du får hela 5 ytor att skriva på. Med två dörrar som har skrivyta på båda sidorna får du mycket plats att skriva på och eftersom dörrarna kan stängas kan du dölja förberedd information vid möten och presentationer. Självklart är skrivytan magnetisk och du kan sätta upp papper på tavlan med magneter, som du hittar i vårt sortiment.

Whiteboard i färgat glas
Förutom de traditionella whiteboardtavlorna har vi även skrivtavlor i glas i modern design. Tavlorna finns i flera fina färger för att matcha inredningen på ditt kontor. De blir ett trevligt inslag, du kan kombinera olika färger och sätta i kombination som en inredningsdetalj, samtidigt som du får en smart skrivtavla.


Tåligt och lätt att hålla rent
Våra whiteboardtavlor har tålig skrivyta och är lätta att hålla rena. Du suddar enkelt bort det du skrivit med en taveltorkare som du kan ha nära till hands på tavlan eftersom de är magnetiska.
Och många har gjort det! Skrivit med penna med permanentskrift trots frågan: - Är denna till whiteboard? – Ja! Våra tavlor är lätta att rengöra, tåliga och magnetiska. Sen är det inte hela världen om du råkar skriva med permanent penna. Vi har lösningar till det också i vårt produktsortiment!
 

Relaterade produkter
Whiteboard, 2000x1200 mm
Whiteboard, 2000x1200 mm
Art. nr: 11333
  • Glasemalj av högsta kvalitet
  • Magnetisk yta
  • Lång livslängd
Whiteboard, 2000x1200 mm
Whiteboard, 2000x1200 mm
Art. nr: 113406
  • Yta som inte repas
  • Magnetisk
  • Idealisk för dagligt bruk
Whiteboard, dubbelsidig, golvstativ, 2000x1200 mm
Whiteboard, dubbelsidig, golvstativ, 2000x1200 mm
Art. nr: 14229
  • Dubbelsidig och vändbar
  • Magnetisk yta
  • Med hjul

Taggad med