Så kan du skärma av och hålla avstånd

Så kan du skärma av och hålla avstånd

Kampen mot corona-viruset går vidare. Pandemin påverkar oss alla och inget vet vad som väntar härnäst, förutom att vi lär få fortsätta att följa olika restriktioner under överskådlig tid. Det innebär bland annat att vi får hjälpas åt hålla avstånd till varandra, på jobbet såväl som ute i samhället. Här kommer några tips på hur du kan skapa extra trygghet för dig själv och andra med hjälp av vanliga golv- och bordsskärmar. Läs och inspireras.

 
Håll dina kollegor på avstånd
På kontor är skärmväggar redan en vanlig syn. De används bland annat för att skapa avskildhet i öppna kontorslandskap och för sina goda ljudabsorberande egenskaper. Här ovan har vår inredare tagit det ett steg till genom att bryta upp och sära på en vanlig skrivbordskonstellation. Med ett ökat avstånd mellan borden följer också en ökad säkerhet för de enskilda medarbetarna.

 

Öka tryggheten i väntrummet

I normala fall brukar människor sällan ha något emot att dela väntrum med andra hos tandläkaren eller på vårdcentralen. Detta är dock inte normala tider, nu gäller det att hålla avstånd. Lyckligtvis går det att få kunder och patienter att känna sig trygga också i dessa situationer, genom att sära på stolarna och placera en golvskärm emellan. Enkelt och säkert – och förmodligen en lättnad för alla.

 
Gör det säkert på serveringen

Likadant är det på restauranger, caféer och andra serveringar, där en fullsatt lokal vanligtvis ses som något positivt, något som bidrar till stämningen. Idag betyder många gäster en ökad risk för att bli smittad – såvida inget görs för att skilja borden åt. Det kan räcka med en enkel avskärmning mellan borden för att gästerna ska kunna njuta av det som förde dem dit: maten, drycken och sällskapet.

 

 

Vill du ha fler tips? Kontakta vår kundservice på 035-180 500.

Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.