Praktiska skolmattor av hög kvalitet

Lägg till en skolmatta i en läshörna eller lekområdet för att göra det mer bekvämt för barn att gå, sitta och leka på; du kan välja mellan vanliga mattor i olika former eller stimulerande utbildningsmattor med roliga tryck och funktioner. För mer energisk lek är en tjockare gymnastikmatta ett passande alternativ. AJ Produkters mattor är av hög kvalitet i bra material för att hålla i många år och vara trygga alternativ i din skolmiljö. Både för barn och lärare. Skapa ett trevligt litet bibliotek i anslutning till en bokhylla, låt barnen själva bygga en lekyta med en pusselmatta eller bara muntra upp ett livlöst klassrum genom att addera färgklickar av mattor.

Mattor till förskolemiljö

Vi har ett brett utbud av barnmattor; från en att hoppa hage på till en lekmatta med ett roligt stadsmotiv för att stimulera barnens fantasi. Uppmuntra de mindre barnen till att lära sig alfabetet och att räkna med pedagogiska mattor som har mönster av siffror och bokstäver. Alla våra barnmattor med motiv har kort lugg och halkskydd på undersidan så att den ligger stadigt på golvet vid fartfylld lek.

Runda mattor

Runda mattor gör sig bra i de flesta miljöer och i vårt sortiment kan du välja mellan en mängd olika storlekar och färger. Kombinera flera stycken av samma, eller blanda kulörer och olika diameter för härliga och glada rum. Våra runda mattor är permanent antistatiska, flamsäkra och tillverkade i 100 % polyamid – vilket gör dessa till högkvalitativa produkter med en lång livslängd.

Pusselmattor

Med pusselmattor kan barn själva bygga ihop och ta isär delar. Välj mellan enkelfärgade pusselbitar eller varianten med antingen löstagbara siffror eller bokstäver. Dessa mattor uppmuntrar till kreativitet och pedagogisk lek, samtidigt som det kan sättas ihop till en mjuk yta att leka på. Bitarna är mjuka och tillräckligt tjocka för att isolera mot kalla golv och fungera som ljuddämpare. Alla bitarna har tandade sidor vilket gör att mattorna kan byggas ihop även till tredimensionella figurer. Exempelvis kan en bokstavsmatta sättas ihop till en kub med valfria bokstäver ur alfabetet. Läs mer om våra skolmattor genom att klicka på varje produkts specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!