Biblioteksinredning till skola och förskola

Sedan 1975 har AJ Produkters mål varit att tillhandahålla kvalitetsmöbler till rätt pris. Vårt sortiment är inte begränsade bara till kontor, lager och verkstäder men omfattar också utbildningsmiljöer som förskola och skola – och bibliotek. Vårt stora utbud av biblioteksmöbler inkluderar allt du kan tänkas behöva, vare sig det är hyllsystem eller bokvagn, tidsskriftsställ eller bokhylla. Bibliotek ska vara en miljö som uppmuntrar eleverna till att läsa, lära, studera och umgås. För ett bibliotek är mer än bara ett ställe att läsa, här är det praktiskt för elever att läsa till prov och vara på raster. Med ljudabsorbenter, som golvskärm och provskrivningsskärm, kan du både dämpa ljud och skapa mindre, avskilda rum i rummet. Nedan kan du läsa lite mer om vårt utbud av biblioteksmöbler!

Hyllsystem och bokhyllor

Våra bibliotekshyllor är ett idealiskt val för ditt skolbibliotek eftersom de uppfyller behovet för både lagring och funktionalitet men också kan anpassas efter dina krav. Antalet hyllor är olika för varje enhet så du kan välja det som passar ditt bibliotek bäst. Du kan kombinera våra grundsektioner med tilläggsmoduler vilket gör att du har möjligheten att skräddarsy en lagringslösning baserad på rummets storlek och övriga inredning.

Bokvagn

Precis som våra skärmställ har vi olika typer av bokvagnar, som är ett idealiskt alternativ för att förenkla och effektivisera din boklagring. De flesta av våra vagnar är tillverkade av slittåligt laminat, vilket är hållbart och inte kräver mycket underhåll. Många av vagnarna är dessutom dubbelsidiga vilket gör att de även kan användas som rumsavdelare och placeras där de passar bäst för stunden.

Väggbokhyllor

Vägghyllor är ett platsbesparande och flexibelt hyllsystem som sparar på golvyta och underlättar vid städning. Att dessutom använda väggar, som inte nyttjas jämt, gör att biblioteket kan öka sin lagerkapacitet av böcker. Välj en vägghylla helt i stålplåt eller i stålplåt med hyllplan i trä - dessutom har alla våra vägghyllor både flyttbara hyllplan och påbyggnadssektioner. För de mindre barnen är det ett praktiskt val med en mindre vägghängd bokhylla som tydligt visar böckernas framsida. Så även med tidsskriftsställ, för bättre överblick. Läs mer om alla våra vägghängda bokhyllor genom att klicka på varje produkts specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!