Våtrumsmattor för säkrare dusch

Skapa en fräschare duschmiljö och undvik halkolyckor med bra våtrumsmattor. AJ Produkter har mjuka duschmattor i PVC-plast som gör det enkelt att hålla hög hygiennivå i alla våtutrymmen. I omklädningsrum och duschar på både arbetsplatser, gym, simhallar och dylika platser där det är viktigt med bra badrumsmattor. Genom sin sparsmakade design är det enkelt att stilrent inreda duschutrymmen, badrum och större toaletter med våra duschmattor. AJ Produkters våtrumsmattor finns i både färdiga storlekar eller måttbeställda. I vårt sortiment hittar du förutom duschmattor även klädskåp, bänkar, sittsektioner och klädhyllor som gör sig utmärkt i alla sorters omklädningsrum.

Måttbeställda duschmattor

De måttbeställda våtrumsmattorna med dränerande ribbkonstruktion finns bredd på 60 eller 91 centimeters bredd, med längdmått på minst två meter och max 10 meter. AJ Produkters duschmattor är flexibla och elastiska, plus att det snabbt och enkelt går att rengöra dem. Plastmattornas mjuka profiler gör dem bekväma att stå på och ger ett garanterat gott halkskydd.

Våtrumsmattor i färdiga storlekar

Våra våtrumsmattor i färdiga storlekar har samma konstruktion i dubbla lager, med hög dräneringsförmåga åt alla håll. Det gör att vatten snabbt rinner undan samtidigt som golvet ventileras. Därför håller våra mattor för duschar i träningshallar och på gym väldigt god nivå för både hygien och säkerhet. Våra våtrumsmattor finns i blått och mörkgrått utförande, välj den färg som bäst matchar med utseendet i dina duschlokaler och omklädningsrum. Vi har även en mängd andra mattor i vårt sortiment, från lekmattor till förskolor och entrémattor till lounger och vestibuler samt mjuka arbetsplatsmattor.

Missa inte dessa kategorier

BordStolarMattorVåtrumsmattorMattor