Vilken typ av whiteboard behöver du?

En magnetisk skrivtavla är ett bra hjälpmedel på de flesta platser: på kontoret, i skolan, verkstaden, hemma eller på en vårdavdelning. Den kan användas till presentation, planering, kreativa möten och som kom ihåg-tavla. Eftersom det är en populär produkt finns whiteboardtavlor och glasskrivtavlor i många olika storlekar och utföranden.  
Kvinna skriver på en whiteboard

Välj typ av skrivtavla

Mobil whiteboard: En skrivtavla på stativ och hjul kan du enkelt flytta mellan olika rum beroende på var den behövs eller ställa den åt sidan när den inte används.

Vägghängd whiteboard: Häng skrivtavlan horisontellt eller vertikalt beroende på väggutrymme och hur du tycker blir mest användbart. Kontrollera att vald modell kan hängas på båda sätten.

Skrivtavlor i glas: Förutom de traditionella whiteboardtavlorna finns även skrivtavlor av glas i modern design. Glasskrivtavlorna finns i flera fina färger för att matcha inredningen på ditt kontor. Du kan kombinera olika färger som en fin inredningsdetalj samtidigt som du får en smart skrivyta.

Ljudabsorberande glasskrivtavla: Baksidan är klädd i tyg med ljudabsorberande fyllning. Det gör att du kan använda den som avskärmning och skapa mindre utrymmen i en stor lokal samtidigt som ljudnivån dämpas. Framsidan fungerar som en vanlig skrivtavla. Det är bara att vända på den efter behov eller rulla i väg den till en annan del av rummet.

Magnetisk griffeltavla: En klassisk griffeltavla ger en känsla av nostalgi samtidigt som den är praktisk och användbar. Skriv, sudda ut, skriv på nytt.
En gul glasskrivtavla på hjul med ljuddämpande textil

TIPS! Dämpa ljuden i lokalen

Glasskrivtavlan MARY är magnetisk så du kan fästa lappar med hjälp av magneter. Baksidan är tygklädd och ljudabsorberande vilket gör att du får flera funktioner förutom ytan för anteckningar. Fungerar utmärkt som rumsavdelare och är lätt att flytta eftersom den har hjul.

Visa produkten
Mobil vertikal whiteboard i ett kontorsrum

Visa dina planer

Planeringsmöte: Om du behöver skriva mycket, göra snabba skisser och presentera idéer är en stor skrivtavla idealisk. Det ger dig utrymme för att både skriva och rita, perfekt vid brainstorming eller genomgång av nya rutiner. Med en magnetisk whiteboard kan du fästa till exempel bilder och ritningar med magneter på tavlan.

Schemaläggning: Ett bra sätt att hålla koll på vad som ska göras är att sätta upp en whiteboard väl synlig för alla medarbetare. Det finns planeringstavlor med vecko- och månadsplanering så att alla har exempelvis arbets- och produktionsschema lättillgängligt. För dig med bra framförhållning finns även årsplaneringstavlor.

Kom ihåg-tavla: En mindre skrivtavla på väggen intill datorn fungerar utmärkt för noteringar och fungerar som en påminnelse över viktiga händelser. Du kan också använda den för att lämna ett meddelande till dina kollegor om du behöver vara frånvarande en period.

Anslagstavla: Skriv direkt på tavlan eller sätt upp en lapp med magneter.


Läs gärna om inredning av konferensrum
Planeringstavla uppdelad efter veckans dagar

TIPS! Stenkoll på alla aktiviteter

Whiteboard MABEL är uppdelad efter veckans dagar. Fyll i möten och andra aktiviteter så blir det synligt för alla. En enkel och beprövad metod för att dela veckans viktiga händelser med kollegorna. Du kan också sätta upp en veckotavla intill ditt skrivbord för din personliga planering.

Visa produkten
En person förbereder inför ett möte genom att anteckna på mötesrummets whiteboard

Presentation och föreläsning

Skriv på båda sidor: Ibland kan man behöva förbereda saker innan mötet eller föreläsningen börjar och genom att använda en dubbelsidig mobil whiteboard kan du skriva upp saker utan att avslöja något i förväg. Du skriver på en sida, vänder den bort från dina kollegor och när det är dags tar du fram det du skrivit genom att vända på tavlan. Det är även praktiskt om du behöver spara det skrivna en stund men ändå vill fortsätta använda whiteboarden.

Tredelad whiteboard: För dig som behöver extra plats att skriva på är det här en bra modell med fem skrivytor. De två dörrarna har emalj på båda sidorna. Eftersom dörrarna kan stängas kan du dölja förberedd information vid möten och presentationer.

Mobil glasskrivtavla: Dessa finns inte bara i olika storlekar, flera modeller finns även i olika färger. Välj en färg som passar företaget, inredningen eller helt enkelt en kulör som du tycker om.


Vill du bli ett proffs vid whiteboarden?

Skrivtavlor gjorda för att användas

Våra skrivtavlor har tålig skrivyta och är lätta att hålla rena. Du suddar enkelt bort det du skrivit med en taveltorkare som du kan ha nära till hands på tavlan eftersom de är magnetiska. Det är inte hela världen om du råkar skriva med permanent penna i stället för en anpassad whiteboardpenna. Vi har lösningar till det också bland våra tillbehör.

Fråga oss om produkter för presentation!

Om det är något du undrar över gällande våra whiteboards och glasskrivtavlor är du välkommen att kontakta oss. Vi besvarar gärna dina frågor om våra produkter.
Här hittar du alla våra whiteboard

Här finns våra glasskrivtavlor

Bli först med att få våra erbjudanden och reportage!

Vill du ta del av unika möjligheter, information om nya produkter och reportage om hur du kan göra din arbetsplats lite bättre? Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev och bli först med att få våra bästa erbjudanden!
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.