• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET

Belysning

Upptäck våra möbelserier

Belysning för arbetsplatsen

 

Hos oss på AJ Produkter hittar du oväntat mycket belysning för arbetsplatsen. I vårt breda sortiment hittar du taklampor, golvlampor, LED-belysning och bordslampor för både skrivbord och arbetsbänk. Här finns något för alla – oavsett behov.

 

Fördelar med en bra belysning

 

Rätt belysning ökar produktiviteten på arbetsplatsen och hjälper till att spara energi. Hur man upplever belysningen är en mycket individuell fråga. Med åldern ändras behovet av belysning. En person i 30-årsåldern har kanske färre problem än en person i 40-årsåldern. Dålig belysning gör att man lätt kompenserar med en dålig kroppshållning för att se bra. Man närmar sig datorskärmen mer och mer, vilket lätt ger ökade spänningar i nacke och axlar. Förutom bra belysning hjälper en ergonomisk kontorsstol och ett höj- och sänkbart skrivbord till att minska spänningarna i kroppen.

 

Prova gärna nya sorters belysning. LED-belysning är ett mycket kostnadseffektivt alternativ som spar på miljön och har lång livslängd som gör att den inte behöver bytas ut på många år. Prova nya stilar, indirekt ljus och dimbara lampor. Blanda gärna flera ljuskällor – taklampor för allmänljus och golvlampor och bordslampor för riktad belysning eller stämningsbelysning. Vi på AJ Produkter har över 40 års erfarenhet och kan hjälpa dig att hitta den rätta kombinationen av belysning för just din arbetsplats. Tveka inte att kontakta oss.

 

AJ Produkter – oväntat mycket belysning.