Skrivbord

Guide: Vilken typ av skrivbord passar dig?

Oavsett om du jobbar hemifrån eller på kontoret är det viktigt med ett skrivbord som är rätt för dig och dina arbetsuppgifter. Bra kontorsmöbler ska både främja en god ergonomi och passa in med den övriga kontorsinredningen. Om du spenderar mycket tid vid datorn hjälper ett höj- och sänkbart skrivbord dig att variera arbetsställning, vilket är bra för hälsan. Välj skrivbord med omsorg, det lönar sig.


Läs mer här

Möbler och inredning för arbetsplatsen och mycket mer

AJ Produkter har med framgång levererat kontorsmöbler, konferensmöbler, skolmöbler och lagerinredning i mer än 40 år. Grundat i Sverige 1975 täcker AJ Group nu 19 länder i hela Europa. Vårt mål är detsamma nu som vid starten: Att bidra till att människor mår bra på jobbet. Och det gör vi genom att tillhandahålla rätt produkter till rätt priser och vara en komplett butik för alla dina arbetsplatsbehov. Oavsett vad du behöver, från en enkel plaststol, anslagstavla eller säckkärra till en fullständig kontorsmontering eller installation av pallställ – då kan vi hjälpa till.

Allt du behöver till ditt kontor

Vi erbjuder ett omfattande utbud av högkvalitativa produkter för ditt kontor inklusive kontorsstolar, förvaringsskåp, hyllor, mottagningsmöbler och naturligtvis våra bästsäljande höj- och sänkbara skrivbord. Vårt sortiment kan anpassas till valfri budget, från kostnadsbesparande alternativ till kontorsmöbler i premiumklassen. För lokaler med begränsat utrymme eller de som används för flera ändamål, rymmer sortimentet även hopfällbara bord och stapelbara stolar – perfekt för konferenser och utställningar samt fest och skolmatsalar.

Från förskolan till gymnasiet

Med ett brett utbud av innovativa skolmöbler och pedagogiska produkter har vi ett skolsortiment som passar barn och ungdomar i alla åldrar, från förskolan via grundskolan och upp till gymnasieskolan. Det gör att du på ett och samma ställe kan hitta allt som krävs för att skapa en god lärmiljö – från elevstolar och elevbord till förvaring, belysning, skolmattor och ljudabsorberande produkter. Därtill erbjuder vi även allt från korridormöbler och elevskåp till inredning för bibliotek och skolmatsalar.

Kvalitetsprodukter för lager & verkstad

Driver du ett tillverkningsföretag som kräver robust utrustning till produktionen? Då hittar du allt du behöver för en säker och effektiv arbetsmiljö hos oss. Välj en ergonomisk arbetsbänk från vårt breda sortiment för att förbättra välbefinnandet och produktiviteten. Maximera lagringsvolymen med platseffektiva pallställ och lagerhyllor. Förhindra arbetsskador med rätt manuell hantering och lyftutrustning. Genom hela vårt sortiment har vi lagt fokus på funktionalitet och ergonomi för att göra arbetsplatser säkrare, hälsosammare och bekvämare för personalen.

Välbefinnande på arbetsplatsen

Personalens hälsa och välbefinnande blir ständigt allt viktigare för allt fler företag, och vi på AJ Produkter bidrar aktivt till att göra arbetsplatser gladare och mer hälsosamma. Omfattande forskning tyder på att en stillasittande livsstil kan leda till hälsoproblem inklusive fetma, typ 2-diabetes och muskel- och skelettproblem. Och vi menar att vem som helst ska kunna hålla sig i form och vara hälsosam på arbetet. Med tanke på de långa timmar som många vuxna spenderar på jobbet är det viktigt att ta denna fråga på allvar. Vi uppmuntrar kontorspersonal att arbeta aktivt genom att välja ett prisvärt höj- och sänkbart skrivbord ur vårt stora urval av aktiva kontorsmöbler. Därtill erbjuder vi lösningar för de flesta andra typer av arbetsplatser, inklusive lager, verkstäder och industrier.

Smarta och hållbara lösningar

Genom att kombinera expertkunskap, hög servicenivå och ett brett sortiment med över 15 000 kvalitetsprodukter, varav många i egen design och tillverkning, kan vi alltid erbjuda smarta och hållbara lösningar till din arbetsplats. Hos oss hittar du moderna möbler med smarta funktioner och god ergonomi som är designade för att öka effektiviteten och inspirera till kreativitet och glädje – år efter år.

Fråga oss så får du svar - direkt

Sist men inte minst: Om du inte hittar det du söker här på vår webbplats, eller behöver hjälp med att välja rätt produkter, kan du alltid kontakta vår kundservice som är här för att bistå dig. Chatta online, skicka ett mejl till info@ajprodukter.se eller ring oss på 035 180 500. Välkommen!