Säkerhetsskåp & kassaskåp

Kontorsförvaing - guide

Bra att tänka på när du väljer förvaring till kontoret.

Läs vår guide

Säkerhetsskåp & kassaskåp för säker förvaring

Varje arbetsplats är i behov av stöldskyddande skåp, där värdesaker kan förvaras tryggt. På kontor eller i arkiv kan det krävas säker hantering av känsligt material och viktiga dokument. Med kassaskåp och värdeskåp från AJ Produkter får du just detta, säkra förvaringsskåp i en mängd olika utföranden. Vi har skåp för alla prisklasser, där vissa är brandklassade och du till och med kan förvara kontakter säkert. Välj ett stöldskyddsskåp från AJ Produkter, så får du säker förvaring. Här följer några kassaskåp ur vårt sortiment.

Stabila kassaskåp

Våra mindre värdeförvaringsskåp är perfekta till förvaring av laptops, pass och personliga värdesaker. De kompakta skyddsskåpen i gråfärgad design smälter naturligt in i de flesta arbetsmiljöer och tar lite plats i anspråk. Välj mellan nyckellås, elektroniskt kodlås eller lås med fingeravläsning. Det sistnämnda ger möjligheten att programmera låset med upp till 20 stycken olika användare. Ett väldigt effektivt lås, om ni är många på anställda på arbetsplatsen som behöver tillgång till skåpet. Värdeförvaringsskåpen har kolvlåsning med mekaniskt back up-lås och levereras förberedda att monteras fast på vägg eller i golvet, som extra säkerhetsåtgärd.

Brandsäkra och inbrottsklassade kassaskåp

Säker förvaringslösning är lika viktigt på kontor och i arkivmiljöer som mindre butiker och företag som hanterar stöldbegärliga värdesaker. AJ Produkters brand- och inbrottssäkra värdeskåp serverar den tryggheten. Välj brandsäkert kassaskåp med två eller tre hyllplan, beroende på hur mycket värdesaker och dokument som dagligen behöver låsas in. Skåpen är godkända efter flera klassificeringar, beroende på vad du förvarar där och hur länge skåpen tål 1000-gradig värme. Brandklassningen 60P innebär till exempel att dina värdepapper och viktiga dokument i skåpet skyddas från brand i 60 minuter. Med stöldskyddsskåp från AJ Produkter ligger du steget före tjuvarna.