Bokhyllor för kontor

Kontorsförvaing - guide

Bra att tänka på när du väljer förvaring till kontoret.

Läs vår guide

Bokhyllor för kontor och skola

Att du och dina anställda har ordning och reda på era skrivbord är ett utgångsläge för att kunna arbeta effektivt och koncentrerat. Ett stökigt bord blir lätt distraherande och att behöva leta efter saker är så klart ineffektivt. Den enklaste lösningen är naturligtvis att ha bra förvaring – exempelvis en helt vanlig bokhylla. På AJ produkter har vi ett stort utbud av olika sorters kvalitativa bokhyllor för att kunna möta alla dina behov när det kommer till lagerlösning. Små bokhyllor för mindre kontorsmaterial eller stora hyllsystem som kan byggas ihop och fyllas med pärmar, foldrar och större volymer med material. Här kan du läsa mer om några av våra mest populära bokhyllor!

Flexibla Modulus

Modulusserien är vår mest flexibla kontorsserie och är AJ Produkters egna design och produktion. I det här sortimentet erbjuder vi mängder av lagerlösningar i flera olika färger vilket gör att du kan skräddarsy ditt kontor. För att optimera rummets yta så kan alla de mindre hyllorna hängas på väggen som vägghylla. Montera mindre hjul på en hylla och du kan enkelt manövrera och flytta den runt kontoret efter behov. Ställ den exempelvis intill en skärmvägg eller som ett öppet skåp under ett höj- och sänkbart skrivbord.

Praktiska Adeptus

Våra bokhyllor från Adeptusserien passar för en öppen lagring av exempelvis böcker, pärmar och en mängd olika sorters kontorstillbehör. En bokhylla med jalusiskåp är ett bra alternativ när du behöver ett skåp även för saker som inte behöver, eller ska, stå framme, som en arkivbox eller ett mindre värdefack. En del av skåpet har öppna, lättillgängliga hyllor och den andra har en smidig, låsbar jalisu! Den klassiska och robusta designen gör att bokhyllorna är perfekta för olika sorters kontor, klass- och arkivrum.

Prisvärda Flexus

Om du letar efter prisvärda bokhyllor av hög kvalitet är vår Flexusserie det perfekta alternativet. I det här urvalet erbjuder vi ett budgetsortiment av en mängd olika bokhyllor och skåp – vare sig du behöver en liten bokhylla för mindre förvaring eller ett stort som du kan komplettera med dörrar. Mixa och matcha med olika storlekar och färger och du kan enkelt möblera hela kontoret med enbart vår flexibla Flexusserie. Du hittar mer information om våra bokhyllor genom att läsa på varje produkts specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig!