Smart kombinerande postsorteringsskåp

Med ett postsorteringsskåp från AJ Produkter kombineras postsortering och personlig förvaring i en och samma möbel. På både skolor och kontor är det praktiskt för anställda att kunna förvara tillhörigheter i ett eget skåp. Små personliga tillhörigheter, som väskor och mobiltelefoner, behöver trygg förvaring under arbetsdagen. Många arbetsplatser hanterar dessutom dagligen stora mängder post som måste sorteras och delas ut. AJ Produkters lärarskåp är kompakta kombinationsmöbler och finns i många utföranden, så du kan snabbt hitta det eller de skåp som bäst passar behoven på din arbetsplats. Har du frågor, tveka inte att höra av dig till någon av våra säljare!

Träskåp i många storlekar

Våra postsorteringsskåp tillverkade i stryktåligt laminat med snygg björkfärg går snabbt att implementera i alla arbetsmiljöer. Välj skåp utifrån utrymme och hur många sektioner och fack du behöver. En enkel sektion med tre fack gör sig utmärkt bredvid garderober eller i receptionen. I de rejäla förvaringsskåpen med 20 fack kan en hel avdelning förvara väskor och värdesaker i varsitt fack, samt få sin post levererad. Varje fack är avdelat med hyllplan som avdelar postfack och förvaringsutrymme från varandra. Alla skåp levereras monterade och kan omgående tas i bruk.

Stabila plåtskåp

Postsorteringsskåpen från AJ Produkter har individuellt låsbara fack, med egen dörr med brevinkast och cylinderlås. Den helsvetsade konstruktionen ger skåpet en god stabilitet och fungerar lika bra golvstående som vägghängd. Perfekt om du bara kan undvara ett mindre utrymme, men ändå behöver ett postskåp. För större rum eller platser: matcha in lärarfackskåpet med andra hyllor eller skåp, så skapar du ett praktiskt större system av förvaring och postutdelning. En Första Hjälpen-tavla är dessutom alltid bra att ha på arbetsplatser, investera i en och häng intill lärarfackskåpen.

Missa inte dessa kategorier

TamburmajorerLoungebordReceptionsdiskar