Broschyrställ & Tidningsställ

QBUS – förvaring för hela arbetsplatsen

Läs mer

Broschyrställ och tidningsställ för väntrum och bibliotek

Med klassiska broschyrfack och tidningsställ kan du enkelt visa upp utbudet av magasin på arbetsplatser. Alla sorters väntrum behöver ett par tidningsställ, så väntande besökare eller patienter har något att bläddra i och läsa. AJ Produkter har ett flertal magasinställ och broschyrhyllor som passar lika bra i entré, hotellobby och väntrum på sjukhus som hos tandläkare eller frisören. Här följer ett par exempel från vårt sortiment, se vilka alternativ som bäst passar din arbetsplats.

Väggmonterade magasinställ

Våra magasinshyllor för väggar finns i flera utföranden som rymmer broschyrer, tidningar och tidskrifter i A4-format. De väggmonterade magasinställen är tillverkade i slagtålig plats som hjälper dig att visa upp tidskrifter och broschyrer på ett lättöverskådligt sätt. Ställen passar även bra vid interninformation, att förvara blanketter på kontoret eller som hjälpmedel för att sortera inkommande post. AJ Produkter har även sorteringsställ, brevlådor och förvaringshyllor till alla sorters posthantering.

Broschyrställ i golvmodell

AJ Produkters fristående broschyrställ för golvplacering är både stilrena och praktiska. De är utmärkta alternativ för utställningar, receptioner, väntrum eller butiker där tidningar och magasin behöver vara synliga och lättåtkomliga. Välj ett traditionellt ställ i svart metall, eller ett portabelt i plexiglas som går att fälla ihop och packa ner i medhavd väska.

Mediatorn och snurrhyllor

Ett smart mediatorn är en utmärkt magasinsmöbel för exponering av både böcker, broschyrer, tidskrifter och reklam. Tornet är tillverkat i akrylplast med 16 transparenta fack och är fyrsidigt. Tack vare hjulen är mediamöbeln både snurr- och flyttbar, vilket underlättar för god exponering. Snurrhyllorna för magasinförvaring finns i flera färger och kan enkelt integreras med övrig möblering.