Postfack för effektiv postsortering

Undvik stillasittande – välj en aktiv stol.

Handla nu

Postfack för effektiv postsortering

AJ Produkter har ett rikt utbud med många smarta alternativ av postfack, brevlådor och sorteringshyllor som effektiviserar postsortering på din arbetsplats. Att hantera ingående och utgående post på ett stort kontor är ett heltidsjobb, med sortering till många avdelningar och anställda. Därför är det viktigt att ha interna lösningar som effektiviserar arbetsrutinerna. I vårt sortiment finns det mesta från enkla brevlådor till större fack och hyllor. Titta närmare i denna presentation, för vilka postprodukter som passar din posthantering.

Brevlådor

Modellen Letter är den klassiska brevlådan som är Sveriges mest sålda. AJ Produkters utförande kommer med låsbar frontlucka, som ger trygg postförvaring. Gazette är även den en mindre modell, tillverkad i galvaniserad plåt som gör den riktigt stryktålig. Båda är dessutom snabbmonterade. Behöver du en golvstående modell med mer kapacitet är Parcel det perfekta alternativet. En stryktålig post- och paketlåda som kan stå utomhus länge i hårda väderförhållanden. Den har till exempel tio års genomrostgaranti. Dessutom med smart enhandsinkast och inbyggd låsfunktion, som underlättar både hantering och säkerhet.

Postsorteringsskåp

Våra postsorteringsskåp hjälper till att skapa god överblick under sortering av stora volymer post. Dessa sorteringsmöbler gör posthanteringen betydligt enklare och snabblöst. Eftersom de finns i flera olika storlekar kan skåpen snabbt kombineras och samlas på stora väggar. De lämpar sig lika bra som kontorsmöbler till allmän förvaring av skrivarpapper, utskrifter och liknande kontorsmaterial. Extra hyllplan säljs styckvis och kan såklart köpas till.

Lärarfackskåp

Våra lärarfackskåp finns i flera smidiga varianter och erbjuder en stor variation av sektioner och fack. Du kan kombinera postsortering och personlig förvaring i samma kontorsmöbel. Lärarskåpet är indelat i stora fack med individuella dörrar, välj skåp och antal fack efter hur många anställda som jobbar på avdelning eller kontor. Varje fack är avdelat med hyllplan som skiljer postfack och förvaring åt, vilket gör lärarfackskåpet till en utmärkt kombination av användning.

Missa inte dessa kategorier

TamburmajorerLoungebordReceptionsdiskar