• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Skåp

Upptäck våra serier

Skåp till omklädningsrum

 

Alla behöver en förvaringslösning där de tryggt kan låsa in sina personliga tillhörigheter. Därför satsar AJ Produkter på att erbjuda ett sortiment av högkvalitativa skåp i antingen trä eller metall, som passar till gym, skolor, kontor m.m. Välj mellan, eller köp flera olika, klassiska klädskåp, mindre småfacksskåp, stöldskyddsskåp, värdefacksskåp och tillbehör.

 

Nedan hittar du lite mer info om våra olika sorters skåp!

 

Klädskåp

 

Om du letar efter skåp för omklädningsrum är våra klädskåp en idealisk lösning. De flesta av våra skåp har en helsvetsad stålram som är pulverlackerade för att vara extra slitstarka och reptåliga. Många av våra skåp med en dörr är försedda med hatthylla och klädskenor med två krokar vardera. Ventilationshålen, vid dörrens neder och överkant underlättar luftcirkulationen och släpper ut fukt. Vissa av våra skåp har ett sluttande tak vilket förhindrar dammansamling och gör det lättare vid städning. Skåpen finns en mängd olika färger och storlekar; välj den som passar dina krav. Klädskåp med benstativ, längre sektioner, släta eller välvda dörrar m.m.

 

Småfacksskåp

 

Småfacksskåp är idealiska för förvaring av personliga tillhörigheter då små fack i skåp ger ett större antal personer förvaringsmöjlighet i ett mindre utrymme. Lämpligt för exempelvis plånböcker, mobiltelefoner, nycklar och små väskor. Skåpen finns i flera olika modeller med olika antal sektioner och fack, trä eller metall och du kan välja med stativ, sockel eller helt utan. Alla skåp kan förses med lås.

 

Stöldskyddade skåp & värdefacksskåp

 

Förutom vanlig skåpförvaring kan det ändå finnas behov av värdeförvaringsskåp eller stöldskyddade skåp för saker av större värde eller som du är mer rädd om. Vi har flera olika storlekar och modeller där du själv kan välja kodlås eller nyckellås. Beroende på behov och krav kan du hitta ett som passar. Vi har även brandisolerade förvaringsskåp med isolering mellan dubbla dörrar i stålplåt.

 

Läs mer om våra olika skåp till omklädningsrum genom att klicka på varje produkts specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!